13 poze pe care sa le faci copilului vara asta

/ / Modificat: 2017-02-07
13 poze pe care sa le faci copilului vara asta

Aventurile si jocurile copilului din timpul verii merita imortalizate in cele mai spectaculoase poze. Vara este anotimpul care scoate toti copiii afara, in mijlocul naturii, si ii indeamna sa se aventureze in activitati si jocuri dintre cele mai frumoase, care merita sa fie fotografiate si puse la loc de cinste in cufarul cu amintiri foto al familiei.

poze-vara-copil

Valurile marii, leaganele, ridicarea zmeului sau culesul florilor sunt doar cateva cadre in care copilul tau s-ar putea regasi vara aceasta si din care ar putea iesi unele dintre cele mai frumoase poze.  

Emotiile copilului in mijlocul naturii

copil-natura-floare

Reactiile copilului atunci cand isi baga piciorusele calde in apa rece a marii si simte nisipul umed sub picioare, cand sta fata in fata cu un animal sau insecta ori cand vede cum i se ridica zmeul creat cu manutele lui deasupra capului pot deveni cele mai spectaculoase fotografii de vara.

Surprinderea emotiilor si a spontaneitatii copilului in diverse contexte ofera cele mai frumoase cadre pentru fotografie. Tot ce trebuie sa faci este sa ai aparatul mereu in mana si sa fii mereu pe faza! 

Joaca sau reactiile copilului in ploaie

copil-ploaie

Daca vrei sa faci copilului niste poze cu adevarat spectaculoase, atunci surprinde-l atunci cand sta si se joaca in ploaie sau cand incearca sa se fereasca de picaturile reci de apa. Poti imortaliza grimase, reactii si gesturi care fac mai mult decat o mie de cuvinte.

In plus, iti poti lasa fara probleme copilul sa fie udat din cap pana in picioare, avand in vedere ca ploile de vara sunt scurte, calde si nu prezinta riscuri la fel de mari de imbolnavire precum cele din sezoanele reci.

Savurarea unei inghetate

inghetata-copii

Inghetata este desertul preferat al copilului in sezonul de vara, care iti ofera totodata posibilitatea de a face cele mai simpatice poze copilului. In timp ce se grabeste sa o devoreze, copilul face tot soiul de grimase simpatice, se murdareste pe toata fata si isi baga manutele prin inghetata, oferindu-ti posibilitatea de trage cateva poze amuzante, dar frumoase.

Baia in mare a copilului

copil-apa-mare

Fiecare baie in mare a copilului este un spectacol de rasete amestecate cu jocuri dintre cele mai diverse. Copilul gaseste moduri inexplicabile de a folosi apa pe post de jucarie si de a se distra printre valurile dansante ale marii, oferindu-ti posibilitatea de a-l fotografia in cele mai spectaculoase ipostaze.

Pozele cu copilul printre valurile marii nu trebuie sa lipseasca dintre albumele de vacanta ale familiei tale. 

Devorarea unei felii de pepene

copil-pepene

Satisfactia si bucuria cu care un copil devoreaza o felie de pepene merita imortalizata intr-o poza inserata printre albumele micutului tau. Este o fotografie de sezon care va va starni zambete in viitor si, de ce nu, va va face si o pofta nebuna de cel mai popular fruct al verii. 

Jocurile din jurul unui foc de tabara

copil-foc-tabara

Focul de tabara nu este doar o traditie in excursiile sau drumetiile micutilor prin munti sau pe la mare. Este o oportunitate ca cel mic sa afle povesti spectaculoase, sa practice jocuri interesante si sa socializeze cu alti copii. Pentru tine, copiii aflati in jurul focului de tabara reprezinta o sursa de inspiratie pentru realizarea unor fotografii exceptionale de vara. 

Copilul la apus de soare

copil-apus

Indiferent ca va prinde la munte, in parc, pe malul marii sau in mijlocul unui camp, nu ratati ocazia de a face poze spectaculoase la apus de soare. Surprinde-ti copilul in cele mai frumoase si spectaculoase ipostaze in care soarele usor "adormit" il vegheaza in timp ce se joaca in iarba, se urca in copaci sau testeaza temperatura apei marii.

Distractia din leagan

copil-leagan-parc

Leaganele sunt dispozitivele de joaca din parcuri sau spatii publice care atrag atentia copilului ca un magnet. Micutul adora sa se dea in leagane, sa-si ia avant si sa se miste liber in bataia vantului. Multe dintre zambetele micutului tau in timp ce se da in leagan iti ofera cadre unicat pentru realizarea unor fotografii de vara de exceptie.

Ridicarea zmeului

zmeu-copii

Confectionarea si ridicarea zmeului reprezinta doua dintre activitatile de vara pe care niciun prichindel nu ar trebui sa le rateze in copilaria timpurie. Pe cat de banal este acest joculet, pe atat de multa emotie si bucurie aduce pe chipurile copilului si iti ofera cele mai frumoase cadre pentru realizarea unor fotografii frumoase.

Goana dupa baloane de sapun

copil-baloane-sapun

Baloanele de sapun fac parte dintre activitatile de vara care aduc instantaneu zambetul pe chipul copilului tau. Iesiti in parc, luati cu voi solutia de baloane si lasa copilul sa formeze baloane de diferite marimi, apoi sa le "vaneze" cu manutele. Intre timp, prinde straduinta copilului de a umfla baloane si de a le sparge in cateva cadre fotografice. 

Sariturile in piscina

copii-piscina

Surprinde instantanee cu copilul sarind in piscina. Fa cat mai multe cadre si incearca mai multe ipostaze, iar la final, scoate la imprimanta doar cele mai reusite poze si fa-le rapid loc in albumele cu poze din vacanta de vara. 

Joaca in nisip

copii-joaca-plaja

Vacantele la mare nu inseamna doar balaceala in apa si atat. Joaca in nisip reprezinta o alta bucurie pentru copii, iar incercarile lor de a construi castele si alte figurine merita rasplatite cu cateva poze de exceptie.

Cu cat se joaca mai multi copii alaturi de prichindelul tau, cu atat interactiunile dintre ei iti vor oferi mai multe momente simpatice pentru a le imortaliza intr-unele dintre cele mai reusite poze de vacanta. 

Parada modei de vara

moda-fetite-vara

De fiecare data cand iti imbraci copilul haios, colorat sau creativ in plimbarile de vara sau in concediu, nu ezita sa ii faci cate o fotografie care sa ii ramana amintire. In curand, respectivele hainute ii vor ramane mici. Cu siguranta, anul urmator nu se va mai putea bucura de ele.

Ce alte fotografii de vara crezi ca nu trebuie sa lipseasca dintre albumele foto ale copilului tau? Ce activitati realizate de copil in mijlocul naturii merita cel mai mult imortalizate in poze? Spune-ne sugestiile tale si trucurile pentru a face cele mai reusite fotografii in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Poze copii Vacanta copii Fotografii copii

Articole recomandate

Citeste si despre