7 crafturi din frunze pentru copii

Toamna este anotimpul care pune la dispozitia copiilor o sursa inepuizabila de inspiratie si creativitate: frunzele uscate. Acestea sunt atat de colorate, franjurate si au forme atat de variate, incat devin o atractie imediata pentru cei mici. Ofera-le prichindeilor tai cateva sugestii de crafturi creative de toamna, care se fac cu ajutorul frunzelor uscate!

Puisori din frunze

Frunzele uscate pe care copilul le intalneste in cale se pot transforma numaidecat intr-un tablou creativ si interesant, facut chiar de manutele lui dibace. Iata o sugestie interesanta: luati o bucata dreptunghiulara de carton alb, culegeti cateva frunze galbene de diferite marimi si o crenguta cu cateva frunze semi-uscate. Incepeti sa le aranjati astfel incat sa formati o gaina si cativa puisori in preajma ei. Desenati-le ochii cu ajutorul unei carioci. Pentru decor, lipiti crenguta uscata. Gata tabloul, care asteapta sa fie inramat si pus la colectie!

1 din 7 >

Taguri Crafturi frunze uscate copii Crafturi frunze copii Crafturi toamna copii

Citeste si despre

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul