Summer Camp - Pescariu Sport and Spa

/ / Modificat: 2014-06-12
Summer Camp - Pescariu Sport and Spa

SummerCamp - Pescariu Sport and Spa

Pe timpul verii, sportul si joaca, soarele, apa, mancarea sanatoasa, prietenii si distracţia sunt secretele pentru o vacanta reusita a copilului tau. Cum poti sa le imbini pe toate, sa-l ai si aproape de tine zi de zi si sa iti pastrezi ritmul, fara sa iti faci griji pentru siguranta si programul lui? SUMMERCAMP este raspunsul. 

Pe toata durata verii, in zilele lucratoare, de la 9:00 la 17:00 copilul tau poate petrece timpul la noi, facand sport si invatand lucruri noi, inconjurat de prieteni si atent indrumat si supravegheat de personal specializat. In fiecare zi, va avea parte de clase diverse de sport sau creativitate, gustari, pranz si multa voie buna.

Sportul este cea mai buna cale pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor. Prin sport, copiii isi dezvolta aptitudini, spirit de echipa dar si de competitie, invata sa castige dar si sa piarda dar cel mai important, cresc intr-un stil de viata sanatos. 

Programul lor pe durata SUMMERCAMP este organizat in clase de cate o ora, prin care copiii se pot initia in diferite discipline sportive, dar si in ateliere creative, avand ocazia sa afle care este cea care le place cel mai mult si putand sa continue pregatirea la clasele pentru copii care incep iar din toamna. 

Inotul este esential, iar jocul in apa e foarte distractiv, tenisul si squashul dezvolta reflexele, karate si gimnastica ajuta la constientizarea corporala, scrima este un sport al competitiei iar fotbalul este de neinlocuit.

Cel mai mare avantaj al programului SUMMERCAMP este faptul ca se desfasoara in Bucuresti, in complexul sportiv Pescariu Sports & SPA, aproape de casa si mereu primitor. Facilitatile de care dispune copilul tau pe durata programului sunt de cea mai buna calitate si simultan, ca parinte poti desfasura activitati sportive sau de relaxare la noi si te poti bucura impreuna cu toata familia de o vara excelenta. 

Modalitatea de abonare este flexibila, poti comanda cate 1 saptamana sau 2, poti sa ii asiguri copilului tau toata vara la SUMMERCAMP si in plus daca ii convingi si prietenii sa vina ai reducere. 

Stim ca arzi de nerabdare sa vina vara, asa ca am pregatit pentru tine si reduceri de pret daca achizitionezi din timp. 

Rezerva acum un loc, sau mai multe si te asteptam la receptia clubului sa facem inscrierile. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scoli de vara Programe scoli de vara Scoala de vara 2014

Articole recomandate

Citeste si despre