Avenor Scouting Summer School

/ / Modificat: 2014-06-11
Avenor Scouting Summer School

Avenor Scouting Summer School

Life skills and English

Ti-ai facut planuri pentru vacanta de vara?  Vino vara aceasta sa descoperi secretele unui cercetas!

Te asteptam in perioada 7 Iulie - 8 August sa petreci alaturi de noi 5 saptamani  in care vom explora, crea, invata si juca prin descoperirea fascinantei lumi a cercetasilor.  Abia asteptam sa te alaturi unei patrule scout si sa dam startul unei aventuri minunate care ne va conduce spre dezvoltarea abilitatilor de leadership, aventura in aer liber si explorare.

2-4 ani: Elmer’s Scouts

4-6 ani: Construction Scouts

5-7 ani: World Scouts

Fiecare saptamana face referire la o tema de explorare, care va avea rolul de a conecta activitatile creative, fizice, educationale si valorile cercetasesti precum: prietenie, curaj, incredere, respect si lucrul cu responsabilitate.

Fii gata pentru o aventura de neuitat si participa la activitati precum: Scouts, Camp Cooking, Noisy Drummers, excursii saptamanale cu tematica scout, Messy Creative, Multisport, Creative Solutions si cluburi de miscare.

Toate activitatile se vor desfasura in Lb. Engleza, incluzand ore de limba si comunicare, care ii vor ajuta pe copii sa faca progrese in utilizarea limbii engleze pe intreg parcursul scolii de vara.  

Rezerva-ti un loc la scoala de vara pentru ca vacanta ta sa incepa cu o aventura grozava. Urmeaza urmatorul link pentru a afla mai multe informatii despre cum te poti inregistra, program, taxe si activitati: http://tinyurl.com/mg9ydpc

Office Manager: 0720 288 211, email: ana.arsenie@avenor.ro

Informatii generale: 0737 043 475, email: andreea.imbrisca@avenor.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scoala de vara 2014 Programe scoli de vara

Articole recomandate

Citeste si despre