Scoala de vara Cei Trei Muschetari

Scoala de vara Cei Trei Muschetari

Destinatie de distractie: after-school cei trei muschetari

After-school Cei Trei Muschetari se transforma pe parcursul verii intr-o veritabila destinatie de distractie, cu un program atractiv, activitati diversificate, interesante si educative in acelasi timp. 

destinatie_distractie

Vacanta de vara este perioada in care copiii leaga cele mai multe prietenii si isi construiesc amintiri nepretuite. Pentru ca intelegem copiii si nevoile lor, pentru ca promovam dezvoltarea personala a copilului, increderea in sine si socializarea, am conceput un program special prin care le suntem alaturi. Vara aceasta devenim complicele copilului in distractie si dezvoltare. In aer liber si curat, la piscina, pe terenuri de sport/joaca sau la sediul nostru, ne jucam, descoperim lucruri noi, invatam sa fim buni coechipieri, sa ii respectam pe ceilalti si legam prietenii care pot dainui peste ani.

Natura este casa noastra ! Vrem sa petrecem cat mai mult timp in aer liber, asa ca plecam in multe excursii de o zi in natura. Va dam doar cateva indicii: picnic, concursuri cu zmeie si avioane, Aventura Park, Treasure Hunt, Ferma Animalelor, Acacia Village, Taramul Zmeilor, Palatul Mogosoaia.

activitati_vara_copii

Sportul are beneficii binecunoscute in dezvoltarea fizica si emotionala a copilului. Insa acestea sunt aspecte care ii preocupa pe adulti, cu siguranta copiii nu se gandesc la ele cand mergem la piscina, fotbal, tenis, badmington, echitatie, escaladari, cand ne dam cu rolele sau cu skateboard-ul.

De asemenea, avem cursuri tehnice, distractive si super interactive in “Oraselul Cunoasterii”, invatam sa facem decoratiuni, bijuterii, fustite si tot felul de creatii handmade, pictam tablouri si icoane pe sticla si modelam in lut. Ne facem propria casuta si invatam despre constructii si arhitectura in atelierele Ikedoo, iar la Lego Education construim roboti ghidati de calculator. La atelierele culinare aflam cum sa ne hranim sanatos si sa ne preparam singuri mancarurile preferate, iar Micii Developeri pregatesc… jocuri pe calculator. Jungle Laser Mania duce distractia la cote maxime, iar Academia de Magie aduce miracole in after-school-ul Cei Trei Muschetari. 

Copiii vor fi organizati in doua grupe de varsta, 6-8 ani si 9-12 ani, care vor avea coordonatori diferiti si nu vor depasi 20 de copii/grupa. Costul este de 350 lei/saptamana si include mic dejun, pranz, gustare, transport, excursie, piscina, precum si toate cursurile si atelierele. 

Calendarul complet al activitatilor il regasiti in programul detaliat care se afla deja pe site-ul nostru http://www.ceitreimuschetari.ro/after-school/activitati-extra. Inscrierile se fac la adresa de e-mail trei_muschetari@yahoo.com sau pe noua noastra pagina de Facebook https://www.facebook.com/afterschoolceitreimuschetari, unde va invitam sa ne vizitati pentru a fi mereu la curent cu ultimele noutati.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scoala de vara 2014 Scoli de vara Programe scoli de vara

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul