www.telefonulcopilului.ro si www.copilul.ro, parteneri online

/ / Modificat: 2009-08-27
www.telefonulcopilului.ro si www.copilul.ro, parteneri online





 

Asociatia Telefonul Copilului se bucura si de sprijinul site-ului Copilul.ro, care promoveaza gratuit numarul de asistenta pentru copii si parinti 116 111, in paginile sale.

Parteneriatul cu site-ul Copilul.ro s-a nascut in mod firesc, data fiind preocuparea fata de buna informare a copiilor si parintilor cu privire la drepturile acestora.

Aceasta colaborare va include, ca si noutate, articole legate de problemele principale primite la Telefonul Copilului 116 111 sau pe adresa de email telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro. De asemenea, utilizatorii website-ului Copilul.ro vor avea acces si la comunicate oficiale transmise de Asociatia Telefonul Copilului.

Copilul. ro este un instrument online extrem de util adresat parintilor, care promoveaza cresterea si dezvoltarea armonioasa a copilului in familie, numarandu-se printre canalele web cel mai des accesate de acest grup tinta.

Asociatia Telefonul Copilului doreste sa multumeasca site-ului Copilul.ro pentru implicarea generoasa in vederea promovarii numarului unic european de asistenta pentru copii si parinti, 116 111, implementat si in Romania de organizatia noastra si Romtelecom.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre