Viata in acvariu, un nou serial animat de comedie la Disney Channel

/ / Modificat: 2011-02-03
Viata in acvariu, un nou serial animat de comedie la Disney Channel

Din 12 februarie

"Viata in acvariu", un serial de desene animate plin de imaginatie, captivant si amuzant, creat in jurul a 3 adolescenti - Milo, Bea si Oscar - va fi difuzat in fiecare sambata si duminica de la 10:45 pe Disney Channel.

Viata in acvariu", produs de Disney Television Animation, ii prezinta pe Milo, Bea si Oscar, 3 prieteni foarte buni care locuiesc intr-un enorm acvariu de pesti, pe masura ce navigheaza printre culoarele acvatice agitate ale liceului.

Serialul urmareste viata de zi cu zi a acestor pesti, cu provocari si reusite, prietenii, intalniri si sporturi pe care la practica, precum si probleme atipice ale adolescentilor, cum ar fi atacul homarilor gigant, excursiile cu scoala in cusca hamsterilor.

Creat de Noah Z. Jones ("Not Norman", "The Monster in the Backpack"), ilustrator si autor de carti pentru copii, serialul este produs folosind un mix inovativ de animatie digitala si colaj foto.

Producatorul executiv este Maxwell Atoms (Sumbrele Aventuri Ale Lui Billy si Mandy), iar Noah Z. Jones este co-producatorul executiv. Carl Greenblatt si Bill Reiss (Chowder) sunt cei care au regizat episoadele.

Afla mai multe despre Desene animate pe clopotel.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Desene animate copii

Articole recomandate

Citeste si despre