Targuri de cadouri de Mos Nicolae 2010

/ / Modificat: 2010-12-03
Targuri de cadouri de Mos Nicolae 2010

Pentru ca sarbatorile de iarna incep odata cu Mos Nicolae, iti prezentam cateva targuri si expozitii de unde vei putea cumpara cadouri interesante pentru familia ta.

Targuri din Bucuresti

Targul de Mos Nicolae de la Muzeul Taranului Roman va avea loc in perioada 3 - 5 decembrie, de la 10:00 la 18:00. Trebui sa stii ca pretul biletului de intrare este de 4 RON si de 2 RON cu reducere pentru elevi, studenti si pensionari.

Muzeul Taranului Roman: Sos. Kiseleff Nr. 3


Accente Noi va invita sa participati la Targul Cadourilor de Iarnã – "Desaga lui Mos Nicolae" in perioada 30 noiembrie - 6 decembrie 2010 care se va desfasura la Palatul Copiilor.

Vizitatorii vor putea achizitiona: cadouri realizate de artisti plastici si artisti populari, bijuterii din aur si argint, pietre pretioase si semipretioase, accesorii, obiecte de design interior, jocuri, jucarii si decoratiuni interioare.

Kidex de Iarna are loc la Centrul Expozitional Romexpo din Bucuresti intre 2 – 5 decembrie 2010.

Program de vizitare:
2 - 4 decembrie: 10:00 – 18:00
5 decembrie: 10:00 – 16:00

Targul ILoveHandmade de Mos Nicolae va avea loc in perioada 4 - 5 decembrie intre orele 10:00 - 18:00 la Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu) de la Universitate.

La Sala Dalles va avea loc Targul Cadourilor de Craciun in perioada 2 - 24 decembrie 2010.

Sala Dalles Bd. Nicolae Balcescu nr. 18

Targul Mosilor de iarna de la Muzeul de Geologie a inceput pe data de 1 decembrie si se va termina duminica 12 decembrie 2010. Expozantii au pregatit o gama variata de cristale brute sau slefuite, flori de mina si geode, coliere, pandantive, inele, cercei si obiecte feng-shui din jad, ametist, citrin, topaz, aragonit, granati, safire, diamante, pirita si calcopirita. Targul este deschis in intervalul orar 10:00 – 18:00, iar pretul unui bilet este de 8 RON pentru adulti si 4 RON pentru copii, elevi, studenti si pensionari.

Targul Traditiilor 2010 de la Palatul Voievodal Curtea Veche a inceput pe data de 30 noiembrie 2010 si se va termina pe data de 6 decembrie 2010. Vei putea achizitiona: branza, produse crud-uscate, dulceturi, miere, siropuri, cascaval cu diverse formule traditionale de preparare, covrigi, turta dulce, halvita, rahat, braga, dulceturi si magiun de casa, pograci, plescavita, iastlita, pecenije, mici din carne de pui, carti, jucarii, prajituri si bauturi de casa.

Palatul Voievodal Curtea Veche: strada Franceza in apropiere de Biserica Sf. Anton si Hanul lui Manuc.

Mos Nicolaie vine la Choco Fest. Incepe pe data de 3 decembrie 2010 si se incheie pe 5 decembrie 2010. Cei mici vor primi baloane si vor fi pictati pe fata. Se intampla la Sala Radio, Foaier Temisana -G-ral Berthelot nr. 60-64.

In parcul Cismigiu va avea loc evenimentul "Cred in Mos Nicolae". Parcul Cismigiu isi asteapta vizitatorii intr-un taram cu povesti de iarna unde vor putea admira bradul, sania Mosului, ieslea Nasterii Domnului si casa lui Mos Craciun.

La AFI Palace Cotroceni va avea loc un targ de sarbatori multicultural, cu produse aduse din peste 10 tari. Around the world Christmas Expo se va desfasura in perioada 3 – 24 decembrie 2010.

Targuri de Mos Nicolae organizate in tara

In Bacau va avea loc salonul cu produse pentru nou-nascuti si copii de 1 - 12 ani. Kid's Expo se va desfasura in perioada 9 decembrie – 13 decembrie la Casa de Cultura Bacau, Muzeul de Istorie Bacau.

La Cluj va avea loc Targul cadourilor si sarbatorilor de iarna la Complexul Expozitional Expo Transilvania in perioada 3 – 13 decembrie.

Mos Nicolae vine in Era Shopping Park Oradea

In acest week-end Era Shopping Park il sarbatoreste pe Mos Nicolae si le ofera tuturor oradenilor, mai mici si mai mari, doua zile pline de dulciuri si distractie. Sambata si duminica in Galeriile Comerciale la cea de-a IV-a editie a Targului de produse si obiceiuri bihorene. Vor fi invitati expozanti din Romania si Ungaria, care vor aduce spre vanzare si degustare cele mai delicioase preparate, iar sambata peste 120 de micuti vor participa la Festivalul Folcloric Multietnic al Copiilor.

La Sibiu la avea loc Targul de Craciun care a inceput pe 27 noiembrie 2010 si se va termina pe data de 2 ianuarie 2011. Targul va fi deschis zilnic, intre orele 10:00 - 21:00.

In perioada 3 - 5 decembrie la Centrul Regional de Afaceri Timisoara va avea loc Targul National dedicat Sf. Nicolae - "Cizmulita cu Cadouri".

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre