Sunt un mic ticalos. Mare mizerabil. Tatic adorabil!

/ / Modificat: 2013-07-01
Sunt un mic ticalos. Mare mizerabil. Tatic adorabil!

Din 27 august, Hollywood Multiplex lanseaza cea mai mare provocare masculina care a existat vreodata!

Tatici, bunici, unchi, verisori sau fratiori, toti sunteti suspectati ca ati putea fi maleficul Gru! Da, da, chiar el – ticalosul din cea mai recenta productie cinematografica 3D, Despicable Me!

Esti tata? Sau poate unchi? Sau n-ai nici copil, nici nepot, dar il stii pe pustiul simpatic al unui prieten? Esti inconjurat de o armata de minioni? Esti pregatit sa-ti lasi balta gospodaria pentru arsenalul de razboi care distruge tot ce ii iese in cale? O doamna te striga frecvent "bad dad", iar minionii iti spun intotdeauna "SUPER DAD"?

Inseamna ca esti chiar tu, maleficul Gru!


Daca esti asa tare, ia-i pe cei mici, faceti echipa pe Hmultiplex.

ro si intrati in joc! Descoperiti cate personaje apar la Nivelul 4 al jocului Despicable Me, raspundeti la intrebari si puteti castiga super premii!

Iar pana la aflarea castigatorilor te poti bucura de ringtone-urile originale GRATUITE Despicable me! Trebuie sa dai doar click pe numele melodiei ca sa o descarci.

Concursul se desfasoara in perioada 27 august – 10 septembrie 2010.

In aceeasi perioada, poti participa si la concursul desfasurat pe Copilul.ro alaturi de Hollywood Multiplex pentru a castiga invitatii la filmul 3D Despicable me! Stai cu ochii pe pagina de Concursuri!

Mult succes!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre