Spitalul Regina Maria, prima maternitate privata din Romania

/ / Modificat: 2012-03-16
Spitalul Regina Maria, prima maternitate privata din Romania





 

Centrul Medical Unirea, unul dintre cei mai important jucatori din piata serviciilor medicale private din Romania a inaugurat astazi primul spital privat de obstetrica si ginecologie – Regina Maria.

 




Potrivit reprezentantilor CMU, capacitatea noului spital este de 60 de paturi (30 pentru mamici si 30 pentru copii), iar anual in jur de 1500-2000 de copii vor putea veni pe lume in aceasta clinica. Cele 22 de rezerve dau posibilitatea mamei de a sta alaturi de copilul ei si chiar pe partener.

 




Avand doua sali de nastere, doua sali de operatie si o sala de nastere in apa, clinica dispune de dotari de ultima generatie si aparatura de inalta tehnologie asemanatoare celei folosite in clinicile private din Germania si Franta.

In plus, spitalul dispune si de o sala de gimnastica prenatala.

 




De asemenea, noua locatie CMU beneficiaza de o gama larga de metode pentru terapia durerii (de la anestezie peridurala pana la metodele medicinei clasice chinezesti).

Mamicile isi vor putea alege pozitia in timpul nasterii in functie de particularitatile anatomice si fiziologice individuale: in picioare, lateral, pe scaun.

Operatia de cezariana se realizeaza prin tehnica moderna a lui Cohen sau Misgov-Lodoch, cu traumatizare minima a tesuturilor prin folosirea cat mai redusa a bisturiului si a foarfecelor chirurgicale. Aceasta metoda permite si un timp operativ de 15-30 de minute si o recuperare postoperatorie rapida.

 

Dupa nastere, nou-nascutul poate beneficia de numeroase teste pentru depistarea precoce a posibilelor boli precum luxatia congenitala de sold, surditatea sau bolile metabolice transmise ereditar etc.

In functie de tipul nasterii si de gradul medicului care asigura nasterea, costul unei nasteri la Regina Maria variaza intre 1880 si 2930 de euro.

Fiind considerata cea mai moderna maternitate din tara si chiar din sud-estul Europei, Maternitatea Regina Maria dispune de un personal format din 30 de angajati, personal medical si specialisti si de colaborarea cu 15 medici reputati, specialisti in obstetrica si ginecologie.

De la inceputul anului 2008, Centrul Medical Unirea a inaugurat mai multe proiecte printre care si prima policlinica pentru copii, CMU Kids. Aceasta acopera toate specialitatile legate de pediatrie: neurologie pediatrica, oftalmologie, ecografie, dermatologie, ORL, psihologie, cardiologie, chirurgie etc.

Centrul Medical Unirea mai detine si prima clinica din Romania dedicata ingrijirii femeilor, CMU Arcul de Triumf, oferind servicii medicale de ginecologie, endocrinologie, nutritie, flebologie, monitorizarea gravidei, ecografie 3D si 4D, laparoscopie etc.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Abonament regina maria

Articole recomandate

Citeste si despre