Spectacol deosebit pe Lipscani: un cor de gravidute insotite de JOJO a cantat special pentru mamici

/ / Modificat: 2013-10-04
Spectacol deosebit pe Lipscani: un cor de gravidute insotite de JOJO a cantat special pentru mamici

Sambata, 21 septembrie, a fost o zi plina in Centrul Vechi al Bucurestiului, cu ocazia evenimentului ecologic Park(ing) Days. In jurul pranzului, cand soarele te invita la plimbare, pe Lipscani zeci de oameni au venit sa vada surpriza pregatita de Programul de Sanatate pentru Mame si Sugari. Nu mare a fost mirarea oamenilor la vederea a zeci de gravidute unite intr-un cor ce fredona melodia Kayama a compozitorului Karl Jenkins. Intreaga melodie a fost insotita de miscari coregrafice, emotionand publicul auditor.

Probabil cea mai mare surpriza a fost prezenta actritei Jojo chiar in centrul corului.

Spectacolul a atras atentia tuturor trecatorilor si a fost obiectivul a foarte multe blitz-uri menite sa imortalizeze momentul cu totul si cu totul inedit. Pline de entuziasm, membrele corului (inclusiv Jojo) le-au inseninat ziua persoanelor prezente pe Lipscani.

Momentul de arta stradala pregatit de Programul de Sanatate pentru Mame si Sugari a avut loc pentru celebrarea tuturor mamelor. Fericita mama a unui copil de 2 ani, Jojo a luat parte la spectacol ca dovada a sustinerii Programului SAMAS. Ea si-a exprimat aprecierea pentru proiectul care va oferi cursuri de consiliere perinatala mamelor, considerand ca fiecare mama are nevoie de sprijin si de informatii corecte.

Intreaga declaratie a lui Jojo, precum si desfasurarea spectacolului organizat de SAMAS le puteti vedea in clipul urmator:

NUTRICIA, Fundatia Crucea Alba si Crucea Rosie Filiala Sector 6, cei trei parteneri ai Programului SAMAS si-au unit fortele, expertiza si dedicarea pentru a promova sanatatea materna. Afla mai multe despre beneficiile programului SAMAS accesand site-ul www.mamesisugari.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre