Scolaresti la Carturesti

/ / Modificat: 2010-08-26
Scolaresti la Carturesti

Am transformat mansarda Carturestilor intr-o sala de clasa cu banci, catedra si tabla de scris. Pe 27 august sunam clopotelul si ne antrenam la facut ghiozdanul. E primul nostru targ de tot ce iti trebuie la scoala - poti spune ca suntem boboci -, dar iti garantam ca ne-am pregatit cum am stiut mai bine.

Te asteptam in libraria de pe Arthur Verona 13-15, langa cinematograful Patria, sa verifici selectia noastra de manuale, caiete auxiliare, culegeri si carti din bibliografia scolara pentru toate grupele de varsta.

Odata ce am trecut cu bine acest test urmeaza detaliile importante care te fac remarcat in curtea scolii: ghiozdane si rucsacuri colorate, cu personaje din desenele animate preferate sau cu imprimeuri ce amintesc de Street Art.

Sau poate preferi o geanta trecuta peste umar asortata cu un termos pentru ceai in diminetile reci.

Orice ai alege sa porti, trebuie sa fie suficient de incapator pentru un penar, guma de sters, creioane, stilouri, caiete, carioci, rigla, pensule, acuarele, sevalet, bloc de desen, plastelina, lut pentru modelaj ori hartie pentru decupaje.

Lista e lunga, dar abia acum urmeaza lucrurile care iti fac viata de scolar mai usoara: jocuri educationale, DVD-uri cu simulari de lectii, lampi de citit, suport pentru carti si semne de carte ca sa nu uiti la ce lectie ai ramas.

De asemenea credem ca o sa iti placa sa inveti cate ceva despre fotografie. Alisa Tarciniu va tine un atelier gratuit in clasa noastra din mansarda.

Si nu uita sa anunti acasa ca avem sedinte cu parintii tinute de psihologii de la Fundatia Generatii care le vor da tot felul de sfaturi utile despre cum trebui sa isi pregateasca copiii pentru scoala si cum sa ii motiveza sa ia note bune.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre