Sanatatea de la nastere

/ / Modificat: 2010-09-17
Sanatatea de la nastere

Marti, 14 septembrie 2010, a avut loc cea de-a doua editie a evenimentului dedicat gravidelor, Sanatate de la nastere, singura intalnire ce le este dedicata exclusiv viitoarelor mamici.

Fiind constienti de necesitatea unui grup de suport pentru femeile gravide, Stem Sure Solutions a creat seria de evenimente Sanatate de la nastere, care isi propune sa reuneasca femeile insarcinate in primul rand, insotite de partenerii lor de viata, si sa le familiarizeze cu informatiile care le sunt necesare. Astfel, pe 14 septembrie a avut loc cea de-a doua editie. si la aceasta intalnire, participantii au avut ocazia sa afle despre procedurile de recoltare de celule stem si avantajele acestui demers de la dr. Bogdan Ivanescu, Presedinte al Stem Sure Solutions si de la dr. Costin Trandafirescu, Director General Stem Sure Solutions.

De asemenea, au aflat despre posibilitatea de a naste in maternitatea privata Medlife, in conditii de maxima siguranta si confort, costurile nedepasindu-le pe cele cunoscute si uzuale din maternitatile de stat. Temerile si anxietatile viitoarelor mamici au fost dezbatute de psihologul Cristiana Haica, specialist al revistei Baby, partener al evneimentului. Intalnirea s-a incheiat relaxant alaturi de antrenoarea Andreea Zaragiu si Cora Tataru, proaspata mamica si practicanta de pilates, care au discutat cu participantele despre beneficiile exercitiilor fizice lejere in timpul sarcinii.

Participantele au plecat acasa cu premii castigate la tombola organizata cu ajutorul partenerilor LadyFit si Suplimente.ro si cu un discount de 10% la incheiarea unui contract de recoltare de celule stem cu Stem Sure. Intalnirea s-a prelungit peste asteptari participantele fiind foarte interesate de subiect si cerand informatii pertinente care au demonstrat atentia pe care sunt dispuse sa o acorde viitoarele mamici perioadei de sarcina si asigurarii celor mai bune premise la venirea pe lume a puiului lor.


17 septembrie 2010

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre