S-a lansat bodybebe - haine cu personalitate pentru copilasi cu imaginatie

/ / Modificat: 2017-01-13
S-a lansat bodybebe - haine cu personalitate pentru copilasi cu imaginatie

www.bodybebe.ro este un magazin on-line care va propune o serie de cinci colectii made in Romania pentru bebelusi pana in trei ani, imaginate si create de doi prieteni si parinti ce si-au dorit mai mult pentru copiii lor.

Sa devii parinte este o experienta extraordinara, care iti schimba viata. Iti doresti tot ce e mai bun pentru copilul tau. Faci tot ce poti ca sa-i pui la dispozitie ceea ce are nevoie pentru a creste armonios si pentru a-si dezvolta atuurile ce ii contureaza personalitatea si  vor face din el un invingator cand va fi mare.

Care este solutia, insa, cand nu gasesti ceea ce cauti?

Mara si Avi sunt prieteni si au copii. Ei au descoperit un numitor comun în discutiile pe care le purtau: hainele cu care erau nevoiti sa-si imbrace bebelusii. Si cum "roz pentru fetite si albastru pentru baietei" este o constrangere pe care cei doi parinti cool nu au fost dispusi s-o accepte, au creat bodybebe.ro. Acesta este un magazin on-line ce propune pentru inceput cinci colectii de hainute la preturi "parintesti": Rebel Tatoo, His & Hers, Pop Heart, Lullaby si Color Splash.


Create pentru copilasi între 0 si 36 de luni, hainele bodybebe sunt vesele, colorate si croite pentru a contura personalitati si a stimula imaginatia: diverse modele de body-uri (maieu, cu maneca scurta, cu maneca lunga), costumase, pantaloni (cu si fara laba piciorului), caciulite si tricouri (cu maneca lunga sau cu maneca scurta).

Experienta ca parinti a celor doi prieteni care stau in spatele brandului bodybebe a fost esentiala cand s-au stabilit detaliile, care pot parea insignifiante la prima vedere, dar sunt cu siguranta cele care fac diferenta:

  • s-a folosit numai bumbac 100%, de cea mai buna calitate, foarte moale si placut la atingere, dar totodata dens si plin. Materialul e comod pentru copil, nici prea gros, nici prea subtire si nu are nevoie neaparat de calcare dupa spalare;
  • imprimeurile sunt executate exclusiv cu vopsea textila certificata UE, importata din Italia;
  • hainele bodybebe rezista la un numar foarte mare de spalari (cu conditia sa se respecte restrictia de maximum 40 de grade Celsius);
  • cusaturile sunt moi, nu zgarie si nu creeaza niciun fel de disconfort bebelusului;
  • etichetele nu sunt cusute, ci sunt printate direct pe tesatura articolului ca sa nu incomodeze deloc;
  • pentru ca materialul sa nu cedeze, s-au folosit numai capse mari si solide, care rezista la socuri repetate, iar elasticul folosit este rezistent si confortabil.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Moda Moda copii Haine bebelusi Haine copii Evenimente copii Hainute bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre