Revista Minimax, in Romania

/ / Modificat: 2009-11-18
Revista Minimax, in Romania

 

Postul de televiziune pentru copii Minimax anunta lansarea revistei oficiale pentru copii Minimax Magazin in limba romana. Sub licenta Minimax, revista isi propune sa fie o noua modalitate de a interactiona si de a veni mai aproape de telespectatorii postului Minimax Romania.

Primul numar al revistei Minimax Magazin a aparut pe piata incepand cu data de 4 noiembrie 2009, intru-un tiraj de 10.000 de exemplare si este disponibil la toate chioscurile de presa.

Prin rubricile variate, revista are un continut adecvat si atractiv pentru copiii cu varste intre 5 si 12 ani, ce are ca scop stimularea si dezvoltarea capacitatilor de creativitate, memorie, perspicacitate si joc ale celor mici.

In acelasi timp, revista este un mediu potrivit de informare cu privire la curiozitati din lumea animalelor, noutati din domeniul cinematografiei si al cartii, evenimente de interes pentru copii, activitati practice, dar si divertisment – concursuri cu premii, glume, teste, jocuri si povesti din lumea incantatoare a personajelor iubite de la Minimax.

Fanii canalului de desene animate vor regasi in paginile revistei si programul tv, alaturi de prezentarea emisiunilor noi si a premierelor din fiecare luna.

"Revista Minimax Magazin are un rol educativ, dar si distractiv, cu multe informatii utile pentru copii: recomandari si programe noi, grila Minimax, petreceri, evenimente pentru copii si multe alte surprize. Tematica revistei este in acord cu valorile promovate de canalul Minimax, iar ceea ce ne dorim prin lansarea acesteia este sa intram cu adevarat in lumea copiilor, sa fim cat mai aproape de preocuparile lor", declara Diana Atanasoaei, PR Manager Chello Networks.Minimax Magazin
a luat nastere in urma cu 8 ani pe piata din Ungaria, avand ca sprijin un brand puternic si popular in randul copiilor. Aceeasi editie maghiara a inceput sa fie distribuita ulterior si in tari precum Cehia si Slovia, transformandu-se intr-una dintre revistele de top din segmentul divertismentului pentru copii.

Fiecare numar in limba romana va fi insotit de un cadou special pentru cei mici precum dvd-uri, cd-uri, jucarii sau alte produse destinate copiilor.

18 noiembrie 2009

Articole recomandate

Citeste si despre