Promoveaza lectura pentru copii!

/ / Modificat: 2011-11-16
Promoveaza lectura pentru copii!

"Sunt multe lucruri marunte pe care le poti face pentru a mari universul de cunoastere al unui copil. Insuflarea dragostei de carte este cea mai buna dintre toate!", Jacqueline Kennedy

Acesta este motto-ul prin care isi porneste actiunea Boko. Boko aduce in Romania concepte de ateliere de lectura interactiva si evenimente educativ-recreative pentru copiii de toate varstele.

Din dragoste pentru cei mici, dorim sa dezvoltam programe si ateliere care sa le ofere acestora sansa de a descoperi pasiunea pentru lectura si pentru cartile specifice varstei lor. Aceasta pasiune, o data dezvoltata si cultivata, le va da incredere in fortele proprii si informatii care ii vor calauzi in drumul lor de a cunoaste lumea.

Campania "Copiii iubesc lectura"

Ce carti le plac celor mici? Cine adoarme cu cartea in brate? Cine le citeste cel mai mult: parintii sau bunicii? Care este ora preferata pentru lectura? Cum alegeti cartile pe care sa le cititi?

Pana pe 11 noiembrie 2011 va invitam la o campanie de promovare a lecturii pentru copii!

"Consider ca este nevoie de o constientizare a importantei lecturii pentru copii si de dezvoltarea unor proiecte nonconventionale si moderne care sa ii apropie pe parinti, scolari si adolescenti de carti. Obiectivul acestei campanii pe care o lansam este sa arate ca in Romania "Copiii iubesc lectura". Acesta va fi startul unui serii de programe si evenimente organizate de Boko si partenerii sai care vor avea ca misiune aproierea copiilor de carti. Putem sa ne schimbam viitorul in bine, citind", spune Claudia Suhov, fondator Boko.ro.

Suprindeti-va copilul sau copiii intr-o fotografie care sa prezinte sau sa sugereze relatia sa cu cartea si lectura. Postati-o pe wall-ul contului Facebook.com BOKO, cu mentiunea: Nume Prenume copil/copii, varsta, localitate. Adunati cat mai multe "Like"-uri la poza si puteti castiga unul dintre premiile puse in joc.

1. Toti participantii care posteaza poze pe wall-ul Boko beneficiaza de o reducere de 50 lei la taberele de schi din sezonul 2011-2012 realizate de Progressive Sports.

2. Primii 3 castigatori ale caror poze au cele mai multe Like-uri vor primi jucarii din partea magazinului online Picus.ro: un puzzle din lemn, un leagan copil, un set mobilier papusi jucarie (jucariile sunt recomandate pentru varsta de peste 3 ani).

3. Primele 10 poze cu cel mai mare numar de Like-uri vor castiga un pachet cu carti din partea Boko, Consiliului International al cartii pentru copii si tineret (IBBY) si editurilor Meteor Press, Cartea Copiilor, Carminis.

4. Cele mai votate si mai creative poze vor face parte dintr-o expozitie de fotografie in cadul Targului International Gaudeamus – Carte de invatatura si in cateva locuri surpriza din Bucuresti!

Campania se va incheia cu o gala de premiere in cadrul Targului si cu un moment de lectura in cadrul caruia se vor citi povesti si vom realiza concursuri cu premii pentru cei mici.

Regulamentul si premiile concursului le gasiti pe boko.ro si pe pagina de facebook la sectiunea Notes.

Fiti creativi, asteptam sa vedem cei mai frumosi cititori ai Romaniei!

Lecturi frumoase!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Carti prescolari Citit copii prescolari

Articole recomandate

Citeste si despre