Programul educational De-a arhitectura in orasul meu

/ / Modificat: 2012-12-12
Programul educational De-a arhitectura in orasul meu

Programul educational De-a arhitectura in orasul meu


De-a arhitectura, Program cultural al Ordinului Arhitectilor din Romania filiala Bucuresti, in parteneriat cu Facultatea de Pshihologie si Stiintele Educatiei.

Dragi parinti,

Va doriti pentru copii vostri cursuri scolare care sa puna la lucru creativitatea lor, sa ii faca mai atenti la ce se intampla in orasul lor si sa descopere lumea fascinanta a arhitecturii?

De_a_arhitectura_in_orasul_meu

Pentru copii este o cheie de intelegere si de implicare in mediul lor de viata, o modalitate de a afla ce ii da calitate si cum il pot ei imbunatati acum si mai tarziu. Este o cale de a-si imbogati cultura vizuala, de a deprinde un nou vocabular, de a le fi incurajata creativitatea, curiozitatea, initiativa personala, simtul critic, abilitatile de comunicare si spiritul de echipa.

"De-a arhitectura in orasul meu" este acest curs, aflat acum in faza de acreditare la Ministerul Educatiei si Cercetarii. Pentru anul scolar 2013 - 2014 poate fi implementat si la nivel national, in judetele Brasov, Harghita, Covasna, Sibiu si Valcea.

Programul educational beneficiaza de un suport de curs si o programa scrise de arhitecti si specialisti in domeniul educatiei si de materiale didactice atractive. in aceasta explorare in lumea arhitecturii si a mediului construit elevii vor fi insotiti de arhitecti sau studenti arhitecti pasionati de lucrul cu copiii.

De_a arhitectura_program_cultural

In septembrie invatatorii si arhitectii vor participa la un atelier de formare. Atelierul este organizat de OAR Bucuresti in parteneriat cu Facultatea de Pshihologie si stiintele Educatiei.

Pentru a afla mai multe informatii despre acest program educational vizitati: www.de-a-arhitectura.ro si pagina de facebook.com/DeAArhitectura, unde veti gasi imagini de la cursul pilot, aflat in desfasurare in 7 scoli din Bucuresti.


Va invitam sa propuneti acest curs optional invatatorului si scolii copilului dvs, pentru anul scolar 2013-2014 la clasele a III-a si a IV-a. Puteti inscrie clasa copilului dvs trimitand un email la adresa office@de-a-arhitectura.ro, pana la data 28.02.2013, in care sa specificati datele de contact ale dvs si ale invatatorului clasei si motivatia inscrierii.


Va asteptam!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre