Premiera Europeana Hand Held in sprijinul Fundatiei Inocenti

/ / Modificat: 2010-11-15
Premiera Europeana Hand Held in sprijinul Fundatiei Inocenti

Fundatia Inocenti anunta premiera europeana a filmului documentar despre Romania, Hand Held, un proiect semnat Don Hahn si Michael Carroll. Premiera filmului va avea loc sambata, 4 Decembrie 2010, incepand cu orele 17.00 in cadrul unui eveniment de caritate organizat la Muzeul National de Arta al Romaniei, Sala Auditorium.

Hand Held este un film documentar ce reda publicului povestea lui Michael Caroll care, calatorind in anul 1990 ca fotojurnalist in Romania, a descoperit situatia tragica a copiilor orfani si mai ales a celor infestati cu HIV/SIDA.

Filmul este o poveste model ce pleaca de la minus la plus, de la alb-negru la color si invita publicul la implicare sociala.

Fundatia Inocenti a reusit ca in 20 de ani, in ciuda birocratiei si a greutatilor, sa intinda o mana de ajutor celor mici care au nevoie de sprijin.

Premierea Europeana Hand Held are ca invitati speciali pe producatorul si regizorul Don Hahn si fotograful Michael Carroll. Alaturi de ei, evenimentul este deschis tuturor celor care isi doresc sa contribuie la o viata mai buna pentru copiii aflati in dificultate.

Taxa de participare este de 100 Ron, suma ce reprezinta o donatie pentru Fundatia Inocenti. Pentru studenti, intrarea este 30 Ron.

Donatiile vor sustine proiectele Fundatiei Inocenti prin care se ofera suport copiilor cu dizabilitati, spitalizati, institutionalizati si/sau care provin din familii nevoiase. Preventia abandonului maternal si scolar, alaturi de integrarea beneficiarilor marginalizati in societate sunt cele 2 directii importante in care actioneaza membrii Fundatiei Inocenti.

Aproape 500 de persoane sunt asteptate sa ia parte la acest eveniment caritabil in care Hollywood-ul vine la Bucuresti.

Cunoscut pentru filmele sale de animatie pe care le-a produs, Lion King si Beauty and the Beast, producatorul nominalizat la Oscar, Don Hahn prezinta la Bucuresti noul sau film documentar in compania unor artisti romani, actori de la Teatrul de Comedie Bucuresti si a altor nume sonore ce sprijina activitatile Fundatiei Inocenti.

Pentru a participa si a face donatii aveti la dispozitie Banca Transilvania, cont RO038BTRL00601205241883XX.

Infiintata in Romania din primavara anului 1990, Fundatia Inocenti/Romanian Children’s Relief desfasoara o serie de programe destinate copiilor aflati in dificultate din Bucuresti si Bistrita.

Programele speciale includ activitati zilnice pentru copiii prescolari si scolari, programe pentru sugarii fara apartinator in spital, activitati la pat pentru copiii care nu se pot deplasa, activitati de educare de la varste mici, programe destinate parintilor privind educatia si alimentatia copiilor, dar si grupuri de consiliere si suport pentru mame.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre