Povestile Bucatariei Romanesti

/ / Modificat: 2010-07-16
Povestile Bucatariei Romanesti

Din 16 iulie, Jurnalul National iti aduce o noua colectie de... povesti. De data aceasta, o colectie care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca nimanui, dar mai ales din bucataria nimanui: "Povestile Bucatariei Romanesti".

Timp de sapte saptamani, Jurnalul National iti aduce, in fiecare vineri, o colectie bogata in retete traditionale, numai bune de gatit. Totul sub semnatura unica a lui Radu Anton Roman. Asadar, te invitam sa gatesti "Retete de Colectie"!

Cele sapte volume se dezvolta pe regiuni, urmand firul epic al autorului.

Porneste in calatoria ta culinara:

  • Dobrogea si Campia Romana (volumul I);

  • Muntenia;

  • Oltenia si Banatul (volumul II);

  • Ardealul (volumul III);

  • Bucovina, Moldova si Basarabia (volumul IV);

  • Delta Dunarii, stanele Romaniei, aromanii si secuii (volumul V);

  • De la post la sarbatorile campenesti (volumul VI);

  • Sarbatori crestine la romani (volumul VII).

Jurnalul National va ofera de aceasta data altfel de retete – pline cu suflet. Retete care aduc imagini reinnoite asupra gastronomiei traditionale. Vei regasi texte mai putin cunoscute ale lui Radu Anton Roman intr-o editie completa, reasezata in pagina, innobilata si ilustrata cu fotografii ale preparatelor, poze etnografice si multe imagini inedite.

Totodata, veti citi marturiile prietenilor de suflet ai lui Radu Anton Roman: Andrei Plesu, Cristian Tabara, Mihai Oroveanu, care vin cu povestiri despre marele gurmand roman si cu retete speciale.

16 iunie 2010

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre