Petrecere de sfarsit de vacanta pentru scolari

/ / Modificat: 2010-09-02
Petrecere de sfarsit de vacanta pentru scolari

Pe 11 si 12 septembrie, incepand cu ora 16:00, Baneasa Shopping City invita toti copii la cea mai vesela petrecerea de final de vacanta si inceput de scoala.

Petrecerea va include o serie de activitati care sa faca o trecere placuta de la perioada de vacanta la spiritul scolii. Atmosfera va fi intretinuta de un MC, care ii va invita pe cei mici la un spectacol de muzica si dans si ii va incuraja apoi sa participe la parada modei.

In plus, cei mici vor avea ocazia de a se fotografia alaturi de mascotele lor preferate din desenele Cartoon Network: Flapjack, Scooby-Doo, Scrat si Sid.

Pe tot parcursul petrecerii se vor desfasura si o serie de concursuri cu premii: vor fi premiate "Cea mai frumoasa uniforma", cea mai frumoasa voce la concursul de karaoke si cele mai istete raspunsuri la concursul de cultura generala pe echipe.

Mai mult, pentru ca inceputul scolii este un prilej de innoire a garderobei copiilor, Baneasa Shopping City vine in intampinarea parintilor cu oferte speciale la haine, incaltaminte si alte articole scolare.

Ofertele sunt cuprinse intr-un Carnet de Reduceri, pe care parintii il pot ridica de la Biroul de Informatii.

Promotiile speciale sunt valabile in perioada 28 august – 20 septembrie, in magazinele partenere din Baneasa Shopping City.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre