Perechea De Regi, un nou serial de comedie, din 31 martie la Disney Channel

/ / Modificat: 2012-03-22
Perechea De Regi, un nou serial de comedie, din 31 martie la Disney Channel

Disney Channel anunta lansarea unui nou serial "Perechea de regi", sambata, 31 martie, la ora 9:30. Noua productie ofera multa comedie si actiune pentru copii si intreaga familie si spune povestea unor adolescenti obisnuiti din Chicago, care descopera ca sunt mostenitorii de drept ai tronului unei insule.

Serialul de comedie "Perechea de Regi", nominalizat la premiile Emmy, prezinta aventurile gemenilor Brady si Boomer. Cei doi adolescenti duc o viata aparent normala, sub tutela matusii si unchiului lor din Chicago, fara sa stie ca sunt succesorii tronului insulei Kinkow. Viata lor se schimba drastic cand Mason, consilierul regal, isi face aparitia la liceul la care acestia studiaza sa ii informeze despre descendenta lor speciala. Astfel, Brady si Boomer se muta pe insula pentru a-si revendica tronul si a conduce impreuna o insula cu multe obiceiuri si superstitii ciudate, fara a provoca ravagii la fiecare pas.

Odata cu puterea apar si responsabilitatile pentru Brady si Boomer care acum invata sa lucreze impreuna pentru a face fata provocarilor si pentru a deveni buni conducatori. Brady este cel responsabil, dar usor ametit uneori. Este foarte curajos atunci cand trebuie si este dornic sa demonstreze ca este demn de noul sau statut. Boomer este mult prea increzator si uneori actioneaza din impuls. Fiind o persoana foarte sociabila, el prefera sa se distreze si nu isi ia rolul de rege in serios asa cum face Brady.

Kinkow este o societate multi-culturala, adapostind multi locuitori neobisnuiti. Puterile misterioase de pe insula sunt in continua evolutie si imprevizibile. Pe masura ce cei doi noi regi exploreaza plajele, junglele, pesterile si ruinele de pe insula, invata rapid ca orice pas gresit poate trezi un vulcan sau o mama razbunatoare.

Cei doi regi urmeaza cursul vietii cu intamplari specifice adolescentei, insa responsabilitatea de a conduce intreaga natiune ciudata de pe insula le complica existenta. Ei se straduiesc sa castige respectul locuitorilor, sa inteleaga obiceiurile de pe insula si chiar incearca sa cunoasca fete, sa invete sa conduca si sa ia parte la competitiile sportive unice de pe insula, toate acestea fara a se face de ras. Adesea distrasi de la indatoririle regale, Brady si Boomer fac o sumedenie de farse prin regat.

Brady si Boomer se bazeaza pe ajutorul noilor lor prieteni bastinasi pentru a conduce insula cu succes. Eforturile lor sunt fie sustinute fie puse la incercare de persoane precum Mason – garda regala intimidanta, Mikayla – fata adorabila a lui Mason si asistenta regilor – si Lanny – varul lor vesnic nemultumit care ii saboteaza pentru a le fura pozitia. Mason, Mikayla si Lanny devin familia lui Brady si Boomer din Kinkow, dadacindu-i, sprijinindu-i si chinuindu-i pe parcursul intregului serial.

Din distributie fac parte Mitchel Musso ("Hannah Montana", "Phineas si Ferb") in rolul lui Brady, Doc Shaw ("O viata minunata pe punte", "Tyler Perry's House of Payne") in rolul lui Boomer, Kelsey Chow ("Fratele Lider", "One Tree Hill" de la Disney Channel) in rolul Mikaylei, Ryan Ochoa (filmul Disney "Colind de Craciun") in rolul lui Lanny, Geno Segers (Filmul Disney "The Lion King") in rolul lui Mason. Vincent Pastore ("Clanul Sorpano ") da glas pestelui lui Lanny, Yamakoshi.

Serialul a fost creat si produs de Dan Cross si Dave Hoge ("Aaron Stone," "One on One"), in colaborare cu producatorul Matt Wickline ("Frank TV", "The Hughleys"). Leo Clarke ("Frank TV", "The Steve Harvey Show") si cu Don Beck ("Reba", "8 Simple Rules") in calitate de producator + consultant.  "Perechea de Regi" este o productie It's A Laugh Productions, Inc.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Filme copii

Articole recomandate

Citeste si despre