O noua realitate sociala: super-femeia

/ / Modificat: 2013-10-10
O noua realitate sociala: super-femeia

In perioada august – octombrie 2013, Ariel a pornit in cautarea super-femeilor din Romania, explorand universul lor si incercand sa afle cum le poate sustine si oferi recunoasterea publica de care au nevoie. Un studiu Ariel realizat pe femeile din Romania arata ca acestea au o imagine bine conturata despre super-femei.

Astfel, se poate vorbi de un Top 5 calitati ale unei super-femei:

  • intotdeauna are timp pentru familie (91%);
  • este preocupata de imaginea si de sanatatea ei (90%);
  • isi petrece timpul alaturi de un partener (84%);
  • este disponibila pentru prieteni si pentru o viata sociala (80%);
  • are timp pentru hobby-uri (78%).

Acelasi studiu arata ca pentru 98% dintre femeile din Romania, masina de spalat este cel mai important aparat care ajuta la economisirea timpului, in timp ce 96% au fost interesate de un detergent care sa ofere aceleasi rezultate la un ciclu de spalare mai scurt. Pentru ca femeile au declarat ca secretul unei super-femei este gasirea unor solutii si a unor produse care ajuta la eficientizarea muncii gospodaresti, alegerea partenerilor potriviti, chiar si pentru a spala rufe, este esentiala pentru a reusi ca super-femeie.

Rezultatele impecabile sunt singurele rezultate care conteaza si, de aceea, Ariel este singurul detergent recomandat de Indesit, in Romania, pentru indepartarea petelor la fel de eficient si in ciclul scurt al masinii de spalat.

Ariel incurajeaza consumatorii din Romania sa le arate femeilor deosebite din vietile lor recunoasterea pe care o merita in fiecare zi. Peste 4000 de utilizatori au intrat pe pagina de Facebook Ariel Romania in perioada august – septembrie si au nominalizat super-femeile care le influenteaza vietile,in cadrul unei aplicatii dedicate. Iar miercuri, 9 octombrie, dezbaterea moderata de Catalin Stefanescu si sustinuta de Irina Schrotter, Vintila Mihailescu, Dragos Bucur si Monica Neatu a confirmat faptul ca super-femeia reprezinta o noua realitate feminina si cu o noua provocare sociala.

Ariel este un detergent inovator care livreaza rezultate impecabile, de fiecare data. Cu tehnologia de penetrare a tuturor straturilor de fibra textila, Ariel dizolva si cele mai puternice pete. Daca vrei sa afli si alte secrete care le ajuta pe super-femei sa faca fata provocarilor unei zile pline, intra pe pagina de Facebook Ariel Romania.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre