Nr. 1 al revistei Eu si Mia de la Editura Media Service Zawada

/ / Modificat: 2013-09-25
Nr. 1 al revistei Eu si Mia de la Editura Media Service Zawada

Dupa succesul DVD-urilor si cartilor de activitati Eu si Mia, Media Service Zawada lanseaza  revista Eu si Mia.

Copiii cu varste intre 5-8 ani vor fi bucurosi sa descopere in paginile revistei banda desenata, concursuri cu superpremii, poster cu personajele preferate, teste etc.

Personajul principal este Mia, o fata de 12 ani care primeste cadou de la tatal ei o carte magica. Cartea devine un portal catre un taram magic, Centopia. Cand ajunge acolo, Mia se transforma intr-un elf si intalneste creaturi magice: unicorni, elfi, pani, dragoni etc. Cele mai importante personaje sunt Mia, unicorii Lyria si Onchao, printul Mo si Yuko (elfi), panul Phuddle, regina Panthea.

Revista Eu si Mia nr. 1 poate fi gasita la pretul de 7,99 lei la toate chioscurile de presa, in reteaua Inmedio, in Auchan, Real, Kaufland si Cora (doar in Bucuresti).

Cadoul din acest numar este unul inedit: Inelele Prieteniei (3 bucati diferite). Aceste inele nu sunt simple bijuterii. In Centopia sunt deosebit de folositoare. Copiii vor descoperi motivul citind banda desenata din revista.

inele-eu-si-mia

Revista va aparea o data la doua luni si va fi mereu insotita de o jucarie frumoasa.

Pentru comenzi de numere anterioare ale publicatiilor Eu si Mia (DVD-uri, carti de activitati), acum veti primi chiar si un cadou. Puteti suna la 021.410.91.33, scrie la editor@msz.ro sau completa formularul de comanda de pe www.msz.ro. Coletul se va trimite prin posta, cu plata ramburs. Mai multe detalii despre oferta promotionala gasiti in paginile revistei sau pe pagina de Facebook EdituraMSZ.

Saptamanal avem concursuri cu premii deosebite pe site-ul nostru sau pe pagina de Facebook.

Media Service Zawada editeaza publicatii pentru copii si adolescenti care au la baza personajele din desenele animate indragite de ei. Tipareste o gama variata de publicatii, de la carti de povesti clasice pana la carti de activitati sau de colorat si reviste adresate copiilor de pana la 14 ani.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre