Kinder aduce Surpriza Toamnei

/ / Modificat: 2010-09-06
Kinder aduce Surpriza Toamnei

Kinder relanseaza oul de ciocolata Kinder Surprise pe piata romaneasca, dupa o perioada de absenta de noua ani. Cu aceasta ocazie, Kinder le-a pregatit copiilor si parintilor un eveniment unic, ce marcheaza numeroase premiere pentru Romania: o vanatoare de surprize care inregistreaza un nou Record Mondial omologat de Guinness World Record, distractie pe cinste (Bruce Airhead) si un labirint multicromatic sub forma de alveole, unde cei mici descopera personaje de basm – Colourscape.

Totul a inceput cu o perioada de doua saptamani de teaser, timp in care cei mici au fost intrebati Care este Surpriza Toamnei?, iar parerile lor au fost inregistrate pe site-ul dedicat surprizatoamnei.

ro.

Iata ca a venit momentul dezvaluirilor – invitatii din Parcul Lumea Copiilor sunt primii care afla ce reprezinta Surpriza Toamnei! Virgil Iantu intretine atmosfera si da tonul la distractie, prezentand principalele atractii ale evenimentului. Cei prezenti, mici si mari deopotriva, se bucura, pentru prima data in Romania, de reprezentatia lui Bruce Airhead, invitatul special din Marea Britanie. O alta premiera este Colourscape, un loc desprins din lumea colorata a copilariei, unde fiecare vizitator are parte de experiente unice.

Copiii sunt antrenati in diverse jocuri interactive si interesante, totul culminand cu o vanatoare de surprize. Impreuna cu micile sale ajutoare, Kinder Surprise isi propune sa inregistreze un nou Record Mondial omologat de Guinness World Record: cea mai mare vanatoare de surprize din lume!

Reprezentantii Guinness World Record sunt prezenti la fata locului, pentru a certifica reusita. Kinder Surprise este primul ou de ciocolata cu surpriza din lume, fiind creat in urma cu mai mult de 30 de ani. Este o specialitate dulce, acoperita cu ciocolata cu lapte, in forma de ou, cu surpriza in interior.

Produsul a fost rapid indragit de cei mici, pentru ca reuneste intr-un singur produs o jucarie, surpriza descoperirii si ciocolata cu lapte. Kinder Suprise a fost prezent pe piata romaneasca pana in 2002, ulterior fiind inlocuit cu Kinder Joy. In continuare, cele doua produse se vor afla alternativ pe piata, in functie de sezonalitate. Kinder Surprise va acoperi anotimpurile temperate, in timp

ce Kinder Joy, datorita continutului mai usor, este destinat lunilor calduroase de vara.

In fiecare zi, in intreaga lume, se vand peste 6 milioane de Kinder Surprise, ceea ce sustine si demonstreaza pozitia de lider de piata in categoria oua cu surprize, pe care produsul o detine la nivel international.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre