Hello Kitty in Romania

/ / Modificat: 2012-05-04
Hello Kitty in Romania

hello kitty

Cine este Hello Kitty?

Hello Kitty sau Kitty White (numele ei real) s-a nascut in suburbiile Londrei pe 1 noiembrie. Inaltimea ei este de 5 mere si greutatea de 3 mere. Ea este o fetita cuminte si isteata, foarte apropiata de surioara ei geamana Mimmy. Hello Kitty se pricepe la gatit fursecuri si iubeste sa colectioneze lucruri dragalase.

hellokitty1

Cine sunt parintii acestui personaj ce inconjoara lumea?

YukoShimizuIn 1962, Shintaro Tsuji, fondatorul Sanrio, a inceput sa vanda sandale din cauciuc si a realizat ca daca le pune si un imprimeu dragut, ele sa vand mai bine. Astfel in anul 1974 Shintaro Tsugi a angajat un grafician pe nume Yuko Shimizu. Personajul dragalas apare prima oara pe o gentuta in anul 1974 in Japonia iar mai apoi in S.U.A. in anul 1974.

Ce este asa special la Hello Kitty?

Sigur va intrebati de ce Hello Kitty nu are o gurita, ei bine, un reprezentant de la Sanrio a spus ca nu i s-a dat o gura deoarece Hello Kitty nu este tot timpul vesela. Unui om ii este usor sa se uite la Hello Kitty si sa ii atribuie sentimentele sale. Hello Kitty este la bine si la rau alaturi de posesorul sau.

Hello Kitty si fanii ei

produsebebelusi1Desi, initial, Hello Kitty a fost creata pentru tinerele adolescentine, astazi toata lumea o are draga, de la micuti pana la cei mai in varsta. Hello Kitty este prezenta peste tot in lume si apare pe foarte multe produse, de la gentute pana la autovehicule.

In Romania pisicuta este prezenta in mall-uri, boutique-uri si magazine online. Cele mai interesante produse de pe piata actuala sunt cele destinate copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 3 ani. Produsele nu numai ca ofera un design dragut si atent creat, dar sunt facute si din materiale de inalta calitate. Produsele sunt disponibile pentru tine, astazi si in Romania. Fie ca ai nevoie de o zornaitoare, o jucarie din plus, o salteluta de joaca, o masuratoare pentru inaltime sau de un cadou cochet si dragalas in acelasi timp, Hello Kitty iti poate oferi toate acestea.

Pisicuta doreste sa fie alaturi de tine cand pornesti o noua viata alaturi de micutul tau si desi nu are o gurita sa iti zambeasca, asta nu inseamna ca nu va reusi sa iti faca familia sa zambeasca!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre