Fascinatia dansului, spectacol anual al Studioului de balet Giuliana

/ / Modificat: 2009-06-10
Fascinatia dansului, spectacol anual al Studioului de balet Giuliana





 

"…dansul este un stil de viata."

Te sensibilizeaza, iti ofera mai multa gratie si te apropie mai frumos de ceilalti. De asemenea, poate izvori dintr-un talent innascut, dar poate fi si rod al exercitiului indelung si al pasiunii. Oricum s-ar manifesta, dragostea pentru dans – fie ca esti pe scena sau simplu spectator – te poate coplesi in aceeasi masura.

Pornind de la aceste premise, Studioul "Giuliana" – scoala de balet avand deja o traditie incontestabila si un palmares impresionant pe segment – organizeaza cea de-a VII-a editie a spectacolului "Fascinatia dansului", eveniment ce implica o succesiune de momente in care baletul clasic se impleteste cu dansul modern.

Evenimentul reprezinta "examenul" de sfarsit de an al "giulianelor", o demonstratie a ceea ce au acumulat – din punct de vedere artistic – in anul de studiu 2008-2009.

Selectionate pe categorii de varsta, de la 4 la… 40 de ani, "giulianele" vor evolua pe scena intr-o atmosfera plina de sunet, lumina si culoare, de la ritmuri clasice pana la cele moderne, sub coordonarea coregrafei Iuliana Rizescu, fosta balerina a Teatrului de Opereta "Ion Dacian" din Bucuresti si fondatorul studioului de balet.

Gandit ca un exercitiu demonstrativ fata de parinti si invitati, acest spectacol este – totodata – si o sarbatoare a talentului, gratiei si sensibilitatii, o rechemare la candoare si gingasie.

Spectacolul va avea loc duminica, 14 iunie, incepand cu ora 18.00, la Sala Mare a Palatului National al Copiilor.

Prezentatori ai spectacolului vor fi Georgeta Ciocirlan si Radu Gheorghe, distinsul actor sustinand – la finele spectacolului – si un recital inedit.

Afla mai multe pe www.giuliana.ro.

10 iunie 2009

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre