Eveniment caritabil pentru sustinerea primului Centru pentru copii cu abilitati inalte

/ / Modificat: 2009-11-24
Eveniment caritabil pentru sustinerea primului Centru pentru copii cu abilitati inalte





 

Pentru sustinerea primului Centru pentru copii cu abilitati inalte, anul acesta, peste 500 de copii din intreaga tara au fost voluntari, realizand si donand peste 500 de lucrari, sustinand cu talentul lor campania Dau mai departe.

Scopul lor este infiintarea primului Centru non-profit pentru Descoperirea si Dezvoltarea Talentului si Inteligentei – primul Centru Gifted Education pentru copii cu abilitati inalte.

Vineri, 4 decembrie, incepand cu ora 18:00, Raluca Moianu si cativa copii talentati vin sa sustina cu talentul si maiestria lor Evenimentul caritabil Dau mai departe pentru infiintarea primului Centru pentru copii cu abilitati inalte.

Evenimentul, organizat ca o mare serbare, la care sunt invitati toti parintii si copiii de la toate gradinitele din Bucuresti, va contine numere artistice performate de copii talentati apartinand Gradinitei Pink Lemon, Centrului Gifted Education, dar si altor gradinite din Bucuresti, o licitatie si o tombola.



Evenimentul caritabil
va avea loc la centrul de joaca pentru copii Happy Planet din Soseaua Vergului 59.

Copii, parinti si bunici sunt asteptati cu totii la evenimentul la care vor participa Raluca Moianu (prezentator TV), Alexandra Ivan si Alec Sandor (gradinita PinkLemon), Ana Limban (vioara), Giuliano Zamolo si Sonia Grindeanu (campioni Wushu), Alexandru Grancea (orga), balerine de la Clubul de Dans al Casei de Cultura Nicolae Balcescu, coordonate de Doamna profesor coregraf Svetlana Zotina, tinerii talentati Andrei Serban, Ana Constantinescu, precum si alti membri de excelenta ai IRSCA Gifted Education.

Mai multe detalii poti afla accesand pagina http://giftededu.org/invitatie-pentru-parinti-si-copii.

24 noiembrei 2009

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre