Editura RAO prezinta Mama si copilul, de Elizabeth Fenwick

/ / Modificat: 2012-12-12
Editura RAO prezinta Mama si copilul, de Elizabeth Fenwick

Editura RAO prezinta Mama si copilul, de Elizabeth Fenwick

Editura RAO a lansat pe piata o noua editie actualizata a cartii Mama si copilul, de Elizabeth Fenwick, cel mai bine vandut si detaliat manual pentru ingrijirea copilului, de la conceptie pana la varsta de 3 ani, o carte necesara oricarei femei care este sau vrea sa devina mama.

Mama si copilul a fost  prima carte ilustrata cu indicatii pas-cu-pas despre ingrijirea copiilor, care, incepand cu prima editie, s-a vandut in peste 2 milioane de exemplare in intreaga lume: imaginati-va cate mame si-au crescut copiii urmand sfaturile din aceata carte!

Noua editie revizuita contine informatiile cele mai actuale si o serie noua de fotografii, grupate in trei capitole: Sarcina si nasterea, ingrijirea bebelusului si Sanatatea copilului. Astfel, manualul cuprinde date si indicatii privind fiecare etapa a sarcinii, pentru a da nou-nascutului cel mai bun start in viata, precum si solutii realiste pentru problemele de zi cu zi si sfaturile cele mai noi privind imunizarea, hranirea, intarcarea si bolile copilariei.

Recomandari


Enciclopedia Sanatatii Feminine - Larousse

Ghidul mamei grijulii, Larousse - Biblioteca Medicala a Familiei

Bolile importante, Larousse - Biblioteca Medicala a Familiei

Sa stii sa te ingrijesti, Larousse - Biblioteca Medicala a Familiei

Viata Sexuala, Larousse - Biblioteca Medicala a Familiei

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre