Donate Your Brunch! Eveniment culinar in beneficul copiilor

/ / Modificat: 2013-09-24
Donate Your Brunch! Eveniment culinar in beneficul copiilor

Duminica, 22 septembrie a avut loc evenimentul caritabil "Donate your brunch!" organizat de Salvati Copiii impreuna cu hotelul Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti.

Henrik Sebok, Certified Master Chef, impreuna cu invitatul sau special Catalin Scarlatescu au incantat invitatii cu o lectie culinara si au incurajat toti participantii sa se inscrie in concursul-fulger  de gatit.

Printre participanti s-au numarat Amalia Nastase, ambasadorul campaniei Salvati Copiii de reducere a mortalitatii infantile, Camelia Sucu, membru al boardului Salvati Copiii, dar si Corina Barladeanu, Manager 2ActivePR.

Fondurile stranse urmeaza a fi donate organizatiei Salvati Copiii pentru finantarea programului "Fiecare Copil Conteaza", pentru sprijinirea actiunilor din comunitatile in care se desfasoara programul (sprijin cu alimente de baza pentru beneficiari, vitamine si suplimente nutritionale pentru gravide si copii de 0-5 ani din grupul tinta si produse igienico-sanitare).

Brunch_cooking-salvati-copiii

Acest program face parte din Campania mondiala Every One, initiata de Organizatia Internationala Save The Children si urmareste reducerea mortalitatii infantile si a copiilor pana la cinci ani. Proiectul initiat de Salvati Copiii Romania isi propune diminuarea cu 15% a mortalitatii infantile si a copiilor sub cinci ani din Romania in perioada 2010 – 2015 prin dezvoltarea de programe suport pentru mame si copii si prin dotarea cu echipamente medicale performante a maternitatilor si sectiilor de nou-nascuti. Pentru mai multe detalii despre program, va invitam sa accesati site-ul www.salvaticopiii.ro.

Puteti contribui in continuare prin donatii online pe pagina evenimentului: DONATII. Indiferent de suma donata, toti donatorii online vor primi cadou pe e-mail o reteta speciala de la chef Henrik Sebok!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre