Disney Channel Romania aniverseaza 3 ani de succes

/ / Modificat: 2012-11-12
Disney Channel Romania aniverseaza 3 ani de succes

De 3 ani consecutiv, Disney Channel se situeaza pe prima pozitie in topul canalelor pentru copii

Disney Channel, cel mai important brand TV pentru copii, aniverseaza trei ani de succes in Romania cu cifre remarcabile de audienta. De la lansarea in septembrie 2009, Disney Channel si-a mentinut permanent pozitia fruntasa in randul canalelor pentru copii in toate casele din Romania si, in plus, si-a dovedit succesul in randul familiilor, situandu-se intre primele 10 cele mai mari canale din Romania in randul telespectatorilor (persoane cu varsta de peste 4 ani).

Succesul poate fi atribuit abundentei de filme originale Disney Channel, seriale animate si de actiune pentru copii si familiile lor. Povestea contemporana Tocilarul Fermecator, cea mai urmarita premiera a unui film original Disney Channel pe Disney Channel Romania, si serialele favorite Totul despre Dans, Phineas si Ferb si Jessie au captat imaginatia copiilor si familiilor din Romania si au ajutat la propulsarea canalului in top. 

O noua gama de seriale noi pentru toamna si iarna

Un nou continut fascinant si sezoane nou-noute din serialele favorite ale publicului vor avea premiera in aceasta iarna, printre care: 

Ciudateni

Acest nou serial de comedie ii urmareste pe gemenii Dipper si Mabel Pines trimisi sa isi petreaca vara cu excentricul lor unchi Stan (cunoscut si ca Marele Unchi Stan) intr-un oras indepartat din Nord-Vest unde nimic nu este ceea ce pare a fi. Ciudateni se difuzeaza in fiecare weekend la Disney Channel de la ora 10:00.

Bobocii Isteti

In sezonul doi al acestei comedii, Bobocii Isteti, Chyna (China Anne McClain) si cele doua prietene ale ei, Olive Doyle si Fletcher Quimby, un geniu artistic, incep acum sa imbratiseze orice oportunitate care le iese in cale, dupa ce au avut sansa unei experiente unice de liceu. Bobocii calatoresc in Australia la o conventie a copiilor minune si descopera ca au fost implicati intr-o vanatoare de comori de proportii prin San Francisco. Dar printre toate aceste emotii, viata la scoala continua sa prezinte provocari pentru Chyna si ceilalti Boboci. Sezonul doi din Bobocii Isteti va fi transmis in fiecare sambata la ora 10.30 in luna noiembrie.

Senzationalul Om Paianjen

Acest serial de desene animate de aventuri si actiune il prezinta pe adolescentul Peter Parker care jongleaza cu provocarile liceului si provocarile extraordinare derivate din faptul ca este un Super Erou. Nick Fury il invita pe Parker sa se antreneze cu organizatia sa, S.H.I.E.L.D., unde alter-ego-ul lui Peter, Spider-Man, face echipa cu alti patru Super Eroi adolescenti - Nova, White Tiger, Power Man si Iron Fist – in cea mai mare actiune si aventura pentru a deveni cei mai mari Super Eroi. Episoade in premiera din Senzationalul Om Paianjen pe Disney Channel vor fi transmise in fiecare duminica la ora 9:00am.

Ce viata  minunata pe punte

Disney Channel pregateste premiera celui de-al treilea sezon al serialului Ce viata minunata pe punte, sambata 29 decembrie, la ora 09:00. In acest serial energic de comedie, gemenii Zack si Cody Martin impreuna cu mostenitoarea rasfatata, London Tipton si prietena si colega lor, Bailey, urca la bordul elegantului vas de croaziera SS Tipton, al carui proprietar este tatal lui London. Ei pornesc intr-o croaziera in jurul lumii, alaturi de numerosi turisti si studenti care urmeaza cursurile Liceului Sapte Mari.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre