Copilul.ro il asteapta pe Mos Craciun cu petrecere

/ / Modificat: 2011-12-19
Copilul.ro il asteapta pe Mos Craciun cu petrecere

Comunitatea Copilul.ro sarbatoreste anul acesta, in decembrie, 7 ani. Mosul ne-a trimis in avans bucurie, entuziasm, prieteni, parteneri, bunavointa si toate acestea ne-au prins foarte bine la organizarea celor doua petreceri ale Comunitatii prin care marcam atat cresterea noastra, cat si venirea Mosului. Trebuie sa sarbatorim neaparat venirea Mosului pentru ca el ne-a trimis toate aceste lucruri minunate cu o conditie: vrea sa se intalneasca cu copiii Comunitatii.

parteneri sibiu

Ne bucuram foarte tare pentru Comunitatea din Sibiu, pentru Copilul.ro (pentru ca astfel sarbatorim si la Sibiu implinirea a 7 ani ai Copilului!), dar si pentru noi, pentru ca vom merge la Sibiu pe 10 decembrie si le vom cunoaste pe fete si il vom intalni si pe Mos! Desfasurarea de forte si de copii va avea loc la Kimmo, care este magazin si loc de joaca pentru copiii din Sibiu. Multumim pentru bucuria pe care o aduceti copiilor

La Sibiu, Comunitatea Copilul.ro este sprijinita de Clinica Ginepro Medical, clinica ce aduce un plus de calitate si diversitate in mediul clinicilor private din Sibiu prin ambientul primitor si confortabil si prin locatia centrala. Cei de la Pictura Perete Sibiu stiu ca noi toti suntem altfel si vor aduce un plus de culoare petrecerii. In Annemarie Beaute, doamnele noastre de la Sibiu si-au gasit un prieten de nadejde. Iar partea dulce a petrecerii va fi asigurata de cofetaria Savana, cofetarie care pune semnul egal intre sanatos si delicios.


Ii multumim din suflet anei_micu83, moderatoarea noastra draga, care a muncit cat sapte pentru ca totul sa iasa perfect la petrecerea Comunitatii locale. Multumim magazinului online Andrei BabyFashion pentru ajutorul acordat, precum si tuturor celorlalte fete din Sibiu care o sustin pe Ana si ajuta cat pot de mult.  

banda_parteneri_bucuresti

Ne-am hotarat ca de la Sibiu sa aducem petrecerea la Bucuresti, iar pe data de 11 decembrie sa ne intalnim incepand cu ora 11.00. Petrecerea va dura 2 ore, de la 11.00 la 13.00, iar personajele principale vor fi copiii Comunitatii Copilul.ro.

Invitati speciali si responsabili cu distractia vor fi prietenii nostri de la Compania Zurli: spiridusi si personaje de poveste. Si, se stie: Daca-i Zurli, e distractie!

Locatia s-a stabilit! Spuneam acum cateva zile astfel: "Va fi cu siguranta cel mai frumos loc, unde sa putem sta de vorba, sa ne cunoastem, sa radem si sa ne vedem copiii fericiti. Pentru ca vor fi cadouri si culori si face-painting si veselie si prieteni noi."

petrecere craciun

Astazi putem spune ca locatia aleasa pentru petrecere este intr-adevar un loc frumos, central, unde toti prietenii nostri care vor primi invitatii vor ajunge usor. Este un loc special, unde mamicile se pot relaxa intr-o atmosfera placuta si calda, iar copiii pot avea parte de o super-petrecere alaturi de Zurli. Ne vom intalni la cafeneaua Music Rooms Cafe, un loc unde - daca nu ati mai fost - cu siguranta va veti intoarce. Speram sa va placa!

Un alt partener care sustine intalnirea noastra este compania Parmalat care va asigura sucuri Santal pentru petrecere. Multumim! Am gasit si partenerul care va asigura partea dulce, dulce a petrecerii. Partenerul nostru edulce!!!!

Pentru cei mai mici prieteni ai nostri, o parte dintre daruri vor veni din partea Pufies, care stie deja o multime de lucruri despre copiii din Comunitatea noastra! Milupa este, de asemenea, alaturi de cei mai mici membri ai Comunitatii noastre!

Participa ca partener la bucuria copiilor si Boem Club din Bucuresti, prietenul muzical al Comunitatii Copilul.ro!

Noi am gandit petrecerea pentru toti acei useri ai Comunitatii din Bucuresti, cu care ne intalnim aproape zilnic pe Forum. Pentru acei utilizatori care au devenit parte din viata noastra de zi cu zi, pentru acei membri ai Comunitatii care sunt aici cand cineva are nevoie de un sprijin, de o mana intinsa.

La ceas de sarbatoare, vrem sa ii cunoastem, sa ne cunoastem. Daca familia Copilul.ro se mareste, pregatim pentru anul viitor o petrecere mult mai mare.

Multumim tare, tare mult tuturor celor care au contribuit la cresterea si la cladirea Comunitatii Copilul.ro, abia asteptam sa ii vedem pe cei din Bucuresti la petrecere, iar tuturor celorlalti care nu pot fi alaturi de noi, le multumim pentru bucuria de a-i avea zilnic alaturi pe Forum!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii Evenimente parinti Craciun copii Cadouri craciun copii Activitati cu copilul Cadouri craciun

Articole recomandate

Citeste si despre