Cinema City da startul caravanei educationale, alaturi de filmul Aventurile lui Sammy 2 3D

/ / Modificat: 2013-02-27
Cinema City da startul caravanei educationale, alaturi de filmul Aventurile lui Sammy 2 3D

Cinema City da startul unei caravane educationale, alaturi de filmul "Aventurile lui Sammy 2 3D"


In anul scolar 2011 – 2012, 50.000 de elevi alaturi de 3.500 de cadre didactice au trecut pragul Cinema City

Cinema City, liderul pietei din Romania si cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrala si de Sud Est, porneste, odata cu premiera filmului "Aventurile lui Sammy 2 3D", cel mai nou film de animatie distribuit de MediaPro Distribution, intr-o caravana educationala organizata pentru profesorii din scolile si liceele din principalele orase ale tarii.

In anul scolar 2011 – 2012, 50.000 de elevi alaturi de 3.500 de cadre didactice au trecut pragul Cinema City. Odata cu vizionarea speciala "Aventurile lui Sammy 2 3D", in urmatoarele 3 saptamani, in cinematografe sunt asteptati 3.500 de profesori din 11 orase ale tarii.

Departamentul educational din cadrul Cinema City este dedicat exclusiv grupurilor scolare care impreuna cu cadrele didactice pot beneficia de oferte speciale la filmele care sunt difuzate in cinematografele operatorului.  De asemenea, in cadrul ofertei speciale dedicate cadrelor didactice sunt incluse si documentarele educative in format IMAX® si diferite materiale promotionale.

Cinema City, impreuna cu echipa departamentului educational, a dezvoltat alaturi de specialisti si instructori pedagogi o serie de materiale care contin idei de activitati inainte si dupa vizionare, informatii despre mediu, spatiu, istorie prezentate in film si intrebari pentru discutii, adunate sub forma unui "Ghid al educatorului".

"Ne dorim sa venim in intampinarea profesorilor si a elevilor cu metode inedite de abordare a educatiei si sa demonstram ca cinematograful nu este doar o forma de divertisment, ci si o foarte buna metoda de invatare, o lectie despre cum sa ne purtam in societate, despre respect si bun simt. Vrem sa folosim mijloacele pe care un cinematograf modern le pune la dispozitie intr-un scop educativ si sa promovam in acelasi timp educatia sociala atat de importanta pentru tineri", afirma Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City Romania.

Dupa succesul inregistrat in urma cu doi ani de filmul "Aventurile lui Sammy", care a incantat mii de familii din toata lumea, cele mai simpatice si mai curajoase broscute testoase se intorc pe marile ecrane din 5 octombrie, oferind atat copiilor cat si parintilor o experienta 3D mai fascinanta ca niciodata. De data aceasta, actiunea filmului este mult mai intensa. Filmul este menit sa distreze publicul, insa mai presus de toate, il determina sa gandeasca prin elementele si structura povestii.

Caravana va avea loc in 12 orase: Arad, Timisoara, Targu Mures, Cluj, Braila, Constanta, Bacau, Iasi, Baia Mare, Pitesti, Constanta si Bucuresti, iar prima vizionare va fi in data de 8 octombrie la Cinema City Arad Atrium, unde profesorii sunt asteptati pentru a se bucura de o experienta cinematografica la cele mai inalte standarde. Multiplexurile Cinema City ofera clientilor cele mai bune facilitati, cele mai moderne tehnologii si cea mai buna calitate a serviciilor, la cele mai inalte standarde ale industriei la nivel international. La nivel national, Cinema City opereaza multiplexuri in Bucuresti, Pitesti, Iasi, Timisoara, Arad, Cluj, Targu Mures, Bacau, Baia Mare si Braila.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Filme copii

Articole recomandate

Citeste si despre