Cele 7 medalii ale succesului – de la carte la animatii educationale

/ / Modificat: 2013-07-02
Cele 7 medalii ale succesului – de la carte la animatii educationale

Ultima carte scrisa de catre Georgeta si Ion-Ovidiu Panisoara (profesori la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti) – Cele 7 medalii ale succesului – povestiri pentru parinti si copii aparuta la Editura Polirom cunoaste o noua etapa. Trece in sfera digitalului devenind animatie cu efecte sonore si elemente atractive pentru copii printr-un soft realizat de catre Infomedia Pro (realizatorii produselor PitiClic).

Nu trebuie sa uitam ca micutii nostri (vrem sau nu vrem) fac parte din "generatia digitala", ei sunt nativi digital (nascuti in lumea digitala ei vorbesc fluent "limba tarii" in opozitie cu noi, parintii lor, care suntem doar niste "imigrantii" digital, - desi am invatat sa lucram pe computer, toata viata vom vorbi cu accent "limbajul digital").

Povestirile sunt despre rabdare, curiozitate, perseverenta, cooperare, curajul de a vorbi in public, empatie si creativitate. stim ca dumneavoastra, parintii moderni, sunteti din ce in ce mai interesati de dezvoltarea copiilor pentru succes. si daca tot a inceput vacanta, puteti face drumurile spre munte sau mare mai placute pentru copii (care – in acelasi timp – au parte de dezvoltare personala, isi consolideaza o serie de trasaturi psihologice care o sa-i ajute – de acum inainte – in toate situatiile de viata).

Povestirile animate se afla pe Google Play si Appstore(descarcabile pe tablete si telefoane) . Pentru sistemele Android aveti Google Play unde sunt toate cele sapte povestiri. Puteti incepe cu povestirea animata a rabdarii (care este si gratuita). Pe celelalte le regasiti sub denumirile: Povestea curiozitatii, Povestea creativitatii, Povestea perseverentei, Povestea empatiei, Povestea curajului si Povestea cooperarii.

In Appstore le regasiti sub denumirile din carte: Medalia rabdarii -Din care afla ce este rabdarea (gratuita), Medalia curiozitatii -Din care descopera cheia magica spre cunoastere, Medalia perseverentei -Nick invata ce este perseverenta; Medalia cooperarii -Nick si Dia se lupta cu balaurul conflictului; Medalia creativitatii -creativitatea sau cheia magica spre nou; Medalia curajului -Curajul de a vorbi in public si Medalia empatiei – invatam sa ii intelegem pe cei din jur.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Aplicatii smartphone copii

Articole recomandate

Citeste si despre