Caravana BookLand – destinatia Plaza Romania!

/ / Modificat: 2011-11-22
Caravana BookLand – destinatia Plaza Romania!

Daca exista turism cultural, balneoclimateric sau stiintific, de ce nu ar exista si turism literar? Harta targului de carte BookLand bifeaza Plaza Romania. Timp de 6 zile, de marti pana duminica, toate cartile, filmele, CD-urile cu muzica si jocurile a peste 60 expozanti vor fi prezente in mall-ul din Drumul Taberei.


De la intrare te intampina mii de carti, care asteapta sa fie rasfoite. Cititorii sunt invitati sa intre in dialog cu cartile aduse de BookLand si cele mai mari edituri romanesti, pentru ca la mall cartilor li se da o viata sociala.

Totodata, targul reuneste titluri recent lansate, editii de colectie, carti specializate sau best-seller-uri in Europa intr-o oferta generala, care acopera toate domeniile de interes. In plus, in BookLand sunt adunate cele mai atractive discounturi de carte din Bucuresti.


La BookLand consumul cultural se rasplateste cu un cadou special. Iubitorii de carte care fac cumparaturi, fie ca achizitioneaza carti, muzica, jocuri sau filme de minimum 50 de lei pot participa la tombola organizata de BookLand si VreauBilet.ro si pot castiga cate o invitatie dubla la unul din concertele puse la bataie: fie Concert Engelbert Humperdinck – sambata, 3 decembrie 2011, fie Gala Craciun Vienez, Edvin Marton – joi, 22 decembrie 2011. Tragerile la sorti se fac in serile de sambata si duminica, chiar la mall.

O vizita pe www.book-land.ro in perioada targului, vine la pachet cu o surpriza placuta: cei care vor sa descopere atmosfera targului din mall isi pot genera singuri de pe site-ul targului un cupon de reducere 10%, pe care sa-l foloseasca la targ. Asta daca nu l-au primit deja in cutiuta postala.

Orarul de vizitare al targului: de marti, 22 noiembrie, pana duminica, 27 noiembrie,  intre orele 10:00 - 22:00.

„Plaza Romania ofera clientilor sai o experienta de shopping deosebita dar si ocazia de a-si petrece timpul liber intr-o ambianta placuta, astfel fiind un reper in viata comunitatii. Prin gazduirea Targului de carte BookLand aducem cultura la mall, mai aproape de oameni", declara Cristina Stoica, Events Coordinator la Plaza Romania.

„Multumim Anchor Grup pentru sprijinul oferit in gazduirea BookLand In cele 2 mall-uri ale sale. Saptamana aceasta suntem la Plaza Romania, iar saptamana viitoare va invitam sa ne vizitati si la Bucuresti Mall, de altfel primul mall deschis in Bucuresti - deschizator de drumuri, asa cum se doreste a fi si targul nostru de carte”, spune Mihaela Petrovan, initiatorul proiectului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii Evenimente parinti Activitati educative Activitati educative copii

Articole recomandate

Citeste si despre