Campania Daruiesti o jucarie, faci o bucurie!, la final

/ / Modificat: 2008-12-03
Campania Daruiesti o jucarie, faci o bucurie!, la final

 
Campania "Daruiesti o jucarie, faci o bucurie!", initiata de Tide, a luat sfarsit. 16 mii de jucarii au fost donate in cele 3 saptamani de campanie.

 
Cele mai multe jucarii au fost stranse din Bucuresti, circa 8.500, oras urmat de Constanta cu 2.430 de jucarii.

Dupa colectare, jucariile au fost spalate cu Tide 2 in 1 Lenor Touch si vor ajunge in prag de sarbatori la peste 800 de familii inscrise in programele organizatiei Salvati Copiii.

 
O parte dintre jucarii au ajuns deja la copiii din familiile defavorizate la un loc cu dulciuri, paturi pufoase si calduroase si pungi cu detergent.

 

Povestea lui David i-a impresionat pe repreprezentantii campaniei "Daruiesti o jucarie, faci o bucurie!", iar Liana Stanciu a mers acasa la David pentru a-i oferi lui si familiei lui cadourile de Craciun.

Lena Criveanu, Teo Trandafir si Corina Danila au sustinut si ele campania de ajutorare a copiilor, donand jucarii alaturi de copiii lor.

Fiecare jucarie, cat de mica, a adus zambete pe fetele fiecaruia dintre copilasii beneficiari ai acestei campanii.

Fotografiile copiilor primindu-si darurile de Craciun vorbesc de la sine.

 

Andreea si jucaria ei preferataCopiii inconjurati de cadouriBucuria primirii cadourilorIuliana si jucaria ei preferata pe bicicletaIuliana desfacand cadourileMariana strangand in brate jucaria primitaMarian desfacand cadourileMirel bucurandu-se de cadouri

Beneficiarii campaniei 
Florentina este o fetita de 10 ani din Targoviste.

Ea mai are inca 5 frati si locuiesc alaturi de parinti si inca 2 rude intr-o casa aflata in stare avansata de degradare.

Cand a primit jucariile, Florentina s-a atasat imediat de Miki, un ursulet mare si pufos pe care il considera cadoul de anul acesta de la Mos Craciun.

 

Si Georgica s-a atasat de un ursulet.

Pe al lui il cheama Florin si Georgica a promis ca va dormi de acum inainte cu el si va avea grija de el.

Cu un fratior mai mic afectat de Sindromul Down si tatal bolnav de ciroza hepatica, Georgica este constient de problemele din familie si le intelege foarte bine.

Acum baietelul este fericit ca Mos Craciun nu l-a uitat si le-a adus cadouri anul acesta lui, surorii si fratiorului sau.

 

Mirela are 11 ani si a primit acum primele jucarii! Pana acum ea si fratiorii ei nu au avut niciodata jucarii.

Ea este cea mai mare dintre cei 5 copii ai familiei si atunci cand parintii sunt plecati ea are grija de fratiorii ei mai mici.

Casa in care locuieste familia Mirelei nu are decat o camera. Mirela este in clasa I si este inscrisa in programul educational "A doua sansa" al Organizatiei Salvati Copiii.

 

Mirela si fratii ei cu darurile primiteGeorgica si ursuletul lui preferatGeorgica si fratiorii lui bucurandu-se de cadouri
Articole recomandate

Citeste si despre