Baneasa Shopping City se transforma in Orasul Magic din Nord

/ / Modificat: 2012-11-15
Baneasa Shopping City se transforma in Orasul Magic din Nord

Baneasa Shopping City se transforma in Orasul Magic din Nord

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, iar Baneasa Shopping City a imbracat deja hainele de sarbatoare si a deschis sezonul cumparaturilor de Craciun. Sutele de premii, cadourile si cele mai bune oferte fac din Baneasa Shopping City principala destinatie de shopping din aceasta perioada.

Centrul comercial va invita sa redescoperiti sarbatorile de iarna intr-un cadru magic, in care personajele din basme, oamenii de zapada, spiridusii, elfii si renii lui Mos Craciun sunt responsabili cu buna dispozitie. Baneasa Shopping City se transforma astfel in Orasul Magic din Nord.

Copiii sunt cei rasfatati caci activitatile dedicate lor se vor desfasura in fiecare zi din saptamana, incepand cu 29 noiembrie intre orele 18:00 - 20:00, iar in weekend in intervalul orar 13:00 - 20:00. Astfel:

  • Intra acasa la Mos Craciun, unde poti lasa scrisorile cu dorintele tale si poti sa-l intalnesti pe Mos Craciun, care are pentru tine o multime de cadouri;
  • Joaca Bowling cu elfi si cel mai iscusit poate sa primeasca numeroase premii;
  • Participa la concursul de bulgareala cu omul de zapada, iar cel mai indemanatic poate fi rasplatit;
  • Creeaza  in laboratorul de jucarii si magie, impreuna cu instructorii specializati, cele mai frumoase decoratiuni si jucarii.


Paseste si tu in aceasta lume magica si traieste experiente digitale memorabile. Fii cu bagare de seama - gheata se va sparge sub pasii tai, vei auzi scartaitul zapezii si vei calca pe cadouri - surpriza... multe dintre ele castigatoare!

Baneasa_Xmas

Atmosfera de iarna si sarbatoare iti va cuprinde simturile si vei gasi inspiratie la tot pasul: in vitrinele decorate si in zonele special amenajate de sarbatori, unde poti degusta vinuri alese si delicii de Craciun.

Timpul va capata o alta dimensiune in noaptea de shopping, Extravaganza de Craciun  care are loc pe 21 decembrie. Vizitatorii orasului magic pot face cumparaturi pana la miezul noptii si cu siguranta vor reusi sa achizitioneze cadourile pentru toti cei dragi.

In Baneasa Shopping City magia exista si asteapta sa fie descoperita!

Intregul program si detalii le gasiti pe www.baneasashoppingcity.ro si www.facebook.com/BaneasaShoppingCity

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sarbatori de iarna

Articole recomandate

Citeste si despre