Transforma-ti casa intr-o atmosfera luxoasa de Sarbatori cu aceste trucuri

/ / Modificat: 2022-11-29
Transforma-ti casa intr-o atmosfera luxoasa de Sarbatori cu aceste trucuri

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi rapizi si deja tot mai multe persoane incep sa isi decoreze casele pentru a crea magie in designul interior.
Sarbatoarea de Craciun este cu siguranta despre a te simti cu adevarat acasa, despre confort si magie iar intrarea in Noul An este despre acea atmosfera luxurianta, plina de stralucire ce iti va da sentimentul de bogatie.
Indiferent de felul in care arata in acest moment interiorul casei tale, iata cateva trucuri de care te poti folosi pentru a-ti transforma casa intr-una cu adevarat spectaculoasa de aceste sarbatori.

Adauga elemente metalice cu reflexii argintii sau aurii

Una dintre cele mai simple modalitati de a-ti transforma interiorul casei intr-unul cu un aspect mai luxos este sa te folosesti de elemente metalice, fie ca ne referim la decoratiunile de Craciun, la globurile de pe brad sau la alte elemente de decor din casa ta, precum lampi, sfestnice pentrulumanari sau chiar fete de perne si paturi.

Asadar adauga aceste elemente in acele spatii ale casei tale unde iti doresti sa aduci o atmosfera mai luxurianta.

De asemenea in acest an unul dintre trenduri se refera la globurile disco pe care le poti utiliza atat in bradul de Craciun cat si in crearea diferitelor decoratiuni pentru  pentru masa de sarbatori.

Adu un aspect nou fotolilor sau canapelelor

Mobilierul joaca un rol important in decorul locuintei noastre iar acesta poate schimba radical aspectul oricarei camere.

Daca ai o canapea sau fotolii cu un aspect care nu te multumeste alege sa te folosesti de trucuri prin care sa le schimbi designul in doar cateva minute.

Foloseste spre exemplu o husa fotoliu elastica in nuante elegante de la CasaMoise.ro, care va transforma aspectul camerei tale intr-unul nou, confortabil si spectaculos.

Mai mult decat atat, husele pentru canapele si fotolii iti pot proteja aceste piese de mobilier de eventualele incidente ce pot aparea pe parcursul sarbatorilor de iarna, atunci cand obisnuim sa petrecem foarte mult timp alaturi de cei dragi, pe o canapea sau un fotoliu confortabil si calduros.

Foloseste perdele si draperii pana in pamant

Pentru a te bucura de un aspect cu adevarat elegant si luxuriant in interiorul casei tale de aceste sarbatori este ideal sa iti inlocuiesti perdelele si draperiile cu unele extrem de lungi si cu multe pliuri, pentru a crea acel sentiment de lux.

Asadar daca in acest moment in interiorul casei tale folosesti perdele sau draperii scurte, inlocuieste-le cu unele lungi, din tavan pana in podea.

Nu uita sa tii cont si de nuanta acestora pentru a aduce si mai mult bogatie in design-ul tau interior. 

Decoreaza in nuante de alb, negru, gri inchis sau mov inchis

Daca iti doresti un aspect cu adevarat bogat si luxuriant de aceste sarbatori, alege ca si nuanta a decoratiunilor de Craciun, albul, negrul, gri-ul inchis sau movul inchis, carora sa le aduci cateva reflexii de argintiu stralucitor.

Aceste nuante sunt in tendinte in 2022 si vor aduce un plus de eleganta in interiorul casei tale.

Inlocuieste lumina puternica cu ghirlande si lumanari 

Alege sa renunti la iluminatul pe care l-ai folosit pana in acest moment si sa il inlocuiesti cu ghirlande pline de stralucire, lampi elegante si lumanari pentru a crea acea atmosfera luxoasa.

Opteaza pentru nuante albe, argintii sau aurii in iluminat si nu folosi culori precum rosu, albastru sau multicolor.

Adauga parfumuri si mirosuri naturale

O atmosfera cu adevarat luxoasa este una care iti ofera acest sentiment inca de cand pasesti in acel spatiu. Iar mirosul amplifica starea de eleganta si lux. 

Asadar nu uita sa aduci parfumuri si mirosuri cat mai naturale si placute pentru a te bucura cu adevarat de o atmosfera primitoare, impresionanta si luxoasa de aceste sarbatori.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sarbatori de iarna Decorare casa

Articole recomandate

Citeste si despre