Ajut-o si tu pe Scufita Rosie sa-si gaseasca bunicuta!

/ / Modificat: 2011-08-30
Ajut-o si tu pe Scufita Rosie sa-si gaseasca bunicuta!

Baneasa Kids Club, clubul celor mai isteti si dinamici copii lansat de Baneasa Shopping City, organizeaza sambata, 3 septembrie, de la ora 11:00, a treia intrunire a membrilor clubului.

Scufita Rosie a pierdut-o pe bunicuta! Si a apelat la Shoppy, mascota clubului, si la echipa lui de copii isteti si descurcareti pentru a o gasi!

Aceasta nu este o misiune usoara, membrii Baneasa Kids Club sunt pusi la grea incercare! Timp de doua ore, trebuie sa reconstituie harta care le indica locul unde este ascunsa bunicuta si sa reuseasca sa treaca printr-un labirint plin de probe si ghicitori!

Pentru a participa la eveniment este nevoie de o confirmare si aceasta poate fi facuta chiar acum pe www.baneasakidsclub.ro.

Mai multe informatii despre Baneasa Kids Club, despre evenimentele organizate si fotografiile de la intalniri puteti gasi oricand pe site. Tot de aici aflati mai multe despre noile colectii de haine, despre cartile si filmele recomadate pentru copii si despre discounturile oferite de magazinele partenere exclusiv pentru membri.

Intalnirea din 3 septembrie face parte dintr-o serie de evenimente organizate de Baneasa Kids Club, in prima sambata din fiecare luna. Copiii cu varste intre 4 si 10 ani inscrisi vor participa la diverse activitati interesante, ateliere si petreceri.

Inscrierea in Baneasa Kids Club este gratuita si foarte simpla. Tot ce trebuie facut este completarea formularului disponibil atat la birourile de informatii din Baneasa Shopping City, cat si online, pe www.baneasakidsclub.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii

Articole recomandate

Citeste si despre