Ai grija de copilul tau. Editia a VII-a complet revizuita si actualizata

/ / Modificat: 2009-08-10
Ai grija de copilul tau. Editia a VII-a complet revizuita si actualizata





 

Probabil cea mai buna, scurta definitie a unei mame este urmatoarea: mama este femeia care are grija de copilul ei. De ce aceasta definitie?

Suna atat de simplu, aproape ca minimalizeaza meritele unei mame, insa este cea mai buna scurta definitie a unei mame. Mama nu este cea care naste copilul, ci cea care face tot posibilul sa aiba grija de copil, sa ii fie bine si sa fie sanatos.

Din fericire in majoritatea cazurilor cea care da nastere copilului este si mama lui si face tot ce este nevoie ca sa ii fie bine copilului.

Insa in ceea ce priveste sanatatea medicala a copilului, multe mame, in special cele care sunt la primul copil, nu stiu cum sa aiba grijja de copilul lor, nu pentru ca ar fi neglijente sau indiferente, ci pentru ca este nevoie de o pregatire speciala pentru aceasta.

Desi mamele care sunt la al doilea copil au  o oarece experienta in urma primului copil, acele mame care sunt la primul copil sunt puse in situatia de a avea grija de o fiinta atat de firava si de mica, si pe care o iubesc atat de mult, incat le inspaimanta si cel mai mic simptom si dau fuga la doctor.

"Ai grija de copilul tau" este cartea care indruma toate mamicile in a fi mama. Aceasta carte nu te invata cum sa fii mama, doar dragostea pentru copilul tau poate sa te transforme in mama. Cartea doar vine in ajutorul mamei.

Ajunsa la a saptea editie, este ghidul ideal pentru orice mama. Pe langa abordarea celor mai frecvent intalnite accidentari, alergii, boli ale copilariei si a grijilor de zi cu zi, acest volum recent extins si actualizat ofera cele mai recente informatii disponibile despre probleme de sanatate, inclusiv ceea ce trebuie stiut in legatura cu:

• vaccinarea copilului;

• folosirea unor medicamente cum ar fi antidepresivele si medicatia pentru sindromul deficitului de atentie cu hiperactivitate la copii;

obezitatea la copii si mentinerea unei greutati sanatoase;

• dezvoltarea personalitatii si comportamentului;

• cele mai recente descoperiri stiintifice, de la testele genetice la bancile de organe.

"Ai grija de copilul tau" este foarte bine descrisa de catre doctorul Bianca Vasilescu: "O carte cuprinzatoare si plina de sfaturi utile, care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca oricarei familii.

Pur si simplu cautati simptomul prezentat de copil si veti gasi o explicatie completa a cauzelor probabile, cat de serioasa este problema si cum puteti ameliora cat mai repede simptomele copilului. Schemele usor de urmarit va ofera sfaturi clare si va spun exact cand este momentul sa mergeti la medic."

Pentru a cumpara cartea si a afla mai multe detalii despre aceasta vizitati pagina cartii "Ai grija de copilul tau".

iunie 2009

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre