In fata blocului - cartea jocurilor generatiei cu cheia la gat!


In fata blocului - cartea jocurilor generatiei cu cheia la gat!

Va mai amintiti de Elasticul, de Tubermane, Gropita, Patratica, Ratele si Vanatorii sau Tara, Tara, Vrem Ostasi? Sunt jocurile care ne-au facut copilaria mai frumoasa si care ne trezesc de fiecare data nostalgii. Iar ca sa aiba sansa de a face si alte copilarii la fel de frumoase, 40 de astfel de jocuri au fost adunate la un loc in colectia In fata blocului.

In_Fata_Blocului

Cartea in sine va arata ca un bloc in miniatura si va fi compusa din 40 de spread-uri cartonate detasabile, pe care cei mici le pot scoate unul cate unul pentru a merge afara sa se joace.


In fata blocului poate fi poate fi un cadou frumos si util pentru copii si in acelasi timp un pretext excelent de a petrece timp in aer liber alaturi de ei.

Cartea va aparea in editie tiparita in prima jumatate a lunii iulie, insa poate fi rezervata in avans, pe site-ul www.infatablocului.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Jocuri copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul