Cum sa faci costume de Halloween pentru copii

/ / Modificat: 2015-10-23
Cum sa faci costume de Halloween pentru copii

Pregateste-ti tolba cu instrumente de lucru manual - panza, lipici, vata, ace, ata de cusut - pentru ca se apropie Halloween-ul si trebuie sa ii faci prichindelului tau cel mai frumos costumas. Si de ce sa il cumperi cand poti transforma unele dintre cele mai uzuale lucruri intr-un costum pentru copii de toata isprava?

Moose

moose

Indragitul personaj de desene animate poate prinde viata prin copilul tau, la petrecerea de Halloween.

Tot ce trebuie sa faci este sa iei 2 manusi albe (pentru adulti) din bumbac pe care sa le prinzi de o caciulita cu urechiuse din garderoba copilului.

Imbracarea micutului cu un body cu maneca lunga, largut si cu niste botosei pufosi il transforma pe prichindel in cel mai reusit Moose de pana acum.

Clovn

clown

Iata o idee amuzanta si colorata pentru cea mai infricosatoare sarbatoare de peste an.

Il poti transforma pe cel mic in cel mai haios clovn daca il imbraci cu o salopeta alba, larguta si cu o caciulita in aceeasi nuanta la care atasezi o mingiuta colorata din burete.

Poti face un sirag de buretei mari de par ori din ghemuri de ata sau din altfel de materiale care sa fie pe post de guler si sa il incalti cu botosei la care atasezi cate 2 buretei rotunzi.

Toti bureteii folositi pentru costum trebuie sa aiba culori diferite.

Dragon

dragon

Cel mai simplu mod de a-ti transforma copilul intr-un dragon fioros este sa te folosesti de un costumas gen body, asortat cu caciulita in aceeasi culoare. Este de preferat ca tinuta sa fie de culoare verde deschis.

Singurele lucruri de care ai nevoie pentru transformare sunt bureti de culoare verde inchis. Acestia trebuie taiati in triunghiuri mici si atasati din cap pana la nivelul funduletului copilului, lasand sa atarne si o codita mica formata din triunghiuri mai mici lipite intre ele.

Balerina

balerina_gratie_fetita

Micuta ta viseaza sa devina o balerina? Ii poti indeplini acest vis, fie si pentru o zi.

Pentru asta trebuie sa te apuci sa faci rapid o fustita tutu. Se poate realiza din sarmulite si fasii de hartie cerata, pungi de plastic sau de panza.

Pentru a accesoriza fustita poti crea floricele si panglici din hartie creponata de diverse culori. Toate acestea trebuie sa fie atasate pe un elastic care sa sustina fustita pe talia fetitei.

Fa o fundita din hartie creponata si 2 trandafirasi mici colorati si lipeste-i pe o bentita simpla de par. Acest accesoriu va completa tinuta balerinei tale.

Printesa Cowboy

printesa

Costumul de Halloween pentru printesa ta este compus dintr-o palarie de cowboy, o bluzita mulata, o fusta larga si lunga, accesorizata cu esarfe, si bineinteles, cizme in stil country pentru prichindei.

Alege hainute viu colorate pentru costumas si evita clasicul maro, specific acestor tinute.

Zaruri

zaruri

Cum zarurilor le sta intotdeauna bine numai in pereche, aceasta idee de costum se potriveste in special daca ai 2 prichindei. Poate chiar gemeni!

Pentru a forma zarurile pe care le vor imbraca copiii ai nevoie de 2 cutii maricele si patrate de carton. Acestea trebuie imbracate in panza sau hartie alba.

Dupa aceea trebuie desenate punctele specifice zarurilor, dar nu pe toate fetele lor. Pe cate 2 fete ale unui zar trebuie sa faci tot atatea gauri mari, una pentru cap si alta pentru picioruse. Nu uita ca micutul imbraca costumasul. In partile laterale trebuie date 2 gauri prin care micutul sa scoata manutele.

In rest, micutii tai trebuie sa imbrace un body negru sau colanti si bluzita negre pentru a scoate mai bine in evidenta zarurile.

Sursa foto: www.pinterest.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Costume halloween copii Halloween copii Halloween

Articole recomandate

Citeste si despre