Veniti sambata la Citim in iarba sa batem recordul la citit simultan

/ / Modificat: 2015-06-12
Veniti sambata la Citim in iarba sa batem recordul la citit simultan

Citim in iarba va fi sambata, pe 13 iunie, in Herastrau, la Roaba de cultura, de la 10.00 la 19.00. Evenimentul este pentru iubitorii de carti, asa ca daca va place sa cititi, duceti-va acolo! Organizatorii si-au propus sa umple peluza de la Roaba de cultura, la ora 17.00, de oameni care citesc. 

"De fapt, tot evenimentul este o invitatie la lectura in aer liber, dar am vrea ca "minutul de aur" sa fie la ora 17.00. Noi credem ca bucurestenii citesc si le place sa se joace, asa ca ii invitam sa vina in numar mare, sa facem o fotografie de grup, citind simultan." spune Laura Ivancioiu, PR Director la DECI SE POATE, organizatorul evenimentului.

Din program:  

La fata locului va exista o biblioteca gratis in aer liber de la Editura Litera, iar participantii vor primi reviste, carti, baloane, produse La Roche-Posay, Tedi si alte surprize.

"Pe tot parcursul zilei, cei mici vor gasi, intr-un perimetru special amenajat, informatii interesante despre domeniul financiar intr-un limbaj accesibil lor. Totodata, vom organiza si o activitate de tip treasure-hunt, la finalul careia copiii vor putea „cumpara” anumite produse folosind bancnotele simbolice (Bron) descoperite”, spun reprezentantii Banca Romaneasca.

La invitatia Orange Romania, echipa Salvati Copiii va fi alaturi de familiile care vor alege sa isi petreaca sfarsitul de saptamana intr-un cadru destins. “Vom discuta, atat cu cei mici, cat si cu parintii lor, despre folosirea corecta a noilor tehnologii si despre beneficiile pe care acestea le aduc,” spune Teodora Stoica, consilier in cadrul Sigur.Info. 

11.00. Atelier organizat de Salvati Copiii pentru informarea cu privire la siguranta copiilor pe internet si la utilizarea noilor tehnologii. La final, Orange organizeaza un concurs si ofera ca premiu o tableta Samsung Galaxy Tab S 10,5 inch 4G T805 Titanium Bronze.

12.00. Schimb de carti cu bookblog.ro. Aduceti de acasa cartile care nu va mai trebuie sau pe care v-ar placea sa le citeasca si alti oameni si introduceti-le in circuitul bookblog.ro. Le puteti retrage oricand si puteti primi si voi alte carti.

13.00. Concurs de citit viteza in perechi parinte-copil cu Zana Norilor. http://www.zananorilor.ro. Premii: carti si perne-nori.

15.00. Jocul Norilor – Emotii. Cu Zana Norilor. Joc de carti, in care cartile reprezinta emotii.

16.00. Intalnirea Cameliei Cavadia, autoarea romanului "Vina", cu cititorii lui si cu cei care vor sa ii afle povestea.

17.00. Citit simultan asigurat de UNIQA. "Incercam sa strangem cat de multi oameni putem, vrem sa ne batem recordul de participanti de la editie la editie. Angajatii UNIQA Asigurari vor fi acolo si vor aduce carti pe care apoi le vom dona copiilor de la Centrul Concordia." spune Brandusa Popa, Marketing Manager UNIQA Asigurari.

18.00 – Teatrul Zurli.

Intrarea este libera. Pentru detalii şi program urmariţi pagina de Facebook https://www.facebook.com/citim.in.iarba

Citim in iarba este un eveniment creat, organizat si iubit de agentia de PR DECI SE POATE. Pe 13 iunie 2015 este a patra editie a acestui eveniment. http://www.decisepoate.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre