Un Hoinar prin Piata Matache se opreste la Excelsior!

/ / Modificat: 2013-02-08
Un Hoinar prin Piata Matache se opreste la Excelsior!

Un "Hoinar prin Piata Matache" se opreste la Excelsior!

    
Cu trei zile inaninte de Sfantul Valentin si in apropierea Sarbatorii de Dragobete, nastrusnicul Cupidon face un popas la Teatrul Excelsior. Asa ca, indragostiti de pretutindeni dati-va intalnire luni, 11 februarie, fix la ora 19:30, la Teatrul Excelsior!

Motivul?


Un super concert folk  marca  Marius Matcahe. Doar aici, in strada Academiei nr. 28, hoinarii si "frumosii nebuni" se simt excelent. Nu lipsiti de la aceasta intamplare muzicala, pentru ca Marius Matache isi lanseaza in premiera absoluta  albumul "Hoinar prin Piata Matcahe", produs de casa de discuri PATRIA Records.  


La acest album cu 13 piese "sagetate" de nemuritorul zeu al sunetelor, cantautorul a lucrat impreuna cu muzicienii  Daniel Iancu, Radu Tudoroiu, Madalin Giambasu si Ovidiu Mihailescu.


Alaturi de Marius Matache, pe scena Teatrului Excelsior, vor urca majoritatea artistilor cu care acesta a colaborat pe parcursul celor noua ani de cariera muzicala. Astfel, printre invitati se vor afla  Radu Tudoroiu, Alex Nichita, Daniel Radu, Daniel Iancu, Ovidiu Mihailescu si Puiu Cretu.



Dar, despre "dedesubturile" acestui album – "Hoinar prin Piata Matache" – un produs marca PATRIA Records - veti afla in  conferinta de presa pregatita special pentru mass-media, miercuri, 6 februarie 2013, la ora 13:00, in foaierul Teatrului Excelsior.

Cu alte cuvinte, luni, 11 februarie, pe-nserate, trebuie sa fiti prezenti la premiera concertului folk "Hoinar prin Piata Matache".

Retineti: doar la Teatrul Excelsior, in luna lui Faurar, "se aude" primavara folkului!   

Povesti despe mine


Se spune despre artisti ca sunt niste tipi excentrici, fie ca e vorba de haine, coafura, tatuaje, superstitii, pasiuni. Daca ma gandesc ca cel mai frecvent ma imbrac in jeans, mi-am tuns pletele acum mai bine de 10 ani pentru simplul fapt ca se tot rarea, nu sunt superstitios, pasiunea mea se cheama blogging sau sport, iar singurele tatuaje sunt niste puncte pe piept si spate realizate din motive medicale, cred ca cel mai excentric amanunt legat de mine este doctoratul in chimie.

Pentru albumul pe care il lansez pe 11 februarie am asteptat 4 ani, dintr-o mie de motive, unele care tin de mine, altele care tin de conjuncturi sau piedici naturale sau sistematice. De fapt, se adevereste din nou zicala conform careia Toate se intampla la momentul potrivit.

Titlul de HOINAR prin Piata Matache are mai multe argumente. in primul rand, pentru ca in facultate profesorii ma stiau drept "baiatul cu piata". In plus, trebuie ca macar la a 77-a spita sa fi fost cumva ruda cu celebrul macelar, deci e normal sa ne asociem. Apoi, albumul este o hoinareala stilistica si tematica, cele 13 piese de pe album incluzand elemente de folk clasic, dar si teme de blues, un banjo de country pur, un slap bass de funk, o balada rock, cu teme sociale, de dragoste sau satirice.

Asa cum am spus intr-un interviu acum ceva vreme, cand m-am apucat eu de cantat atat rolul de Pavarotti, cat si cel de Satriani erau luate si, in plus, scoala mea de muzica a fost Parcul Mare din Slobozia. Dar am cateva idei fixe la care sper ca nu voi renunta niciodata – trebuie sa dau tot ce am mai bun atunci cand urc pe scena, trebuie sa respect oamenii care platesc pentru muzica mea si trebuie sa incerc sa ma reinventez in permanenta ca artist. in plus, stiu ca minunile se intampla rar si de aceea am invatat ca, daca vreau, trebuie sa pun mana sa fac, pentru ca din cer nu cad decat meteoriti.

Si mai am un mare defect: imi e foarte greu sa lucrez cu mercenari, astfel ca, pe 11 februarie 2011, alaturi de mine pe scena vor fi doar prieteni, oameni cu care am cantat si oameni de la care am invatat in cei aproape 9 ani de scena.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Teatru parinti

Articole recomandate

Citeste si despre