Trotinetele prind viata in Romania

/ / Modificat: 2012-09-06
Trotinetele prind viata in Romania

Trotinetele nu vor mai fi doar o joaca de copii!

Pe 8 septembrie, in skate-park-ul din Herastrau, incepand cu ora 10:00, are loc lansarea oficiala Razor in Romania. Va avea loc o demonstratie pe cinste din partea  lui Johan Grunwald, tanarul campion de 18 ani al Scandinaviei si un foarte talentat membru al Echipei de Rideri Razor si al Factory Rider, clasat in top 20 atleti pe trotineta de catre International Scooter Association.  

MC-ul evenimentului va fi Vlad Munteanu, rapperul recunoscut de tinerii din Romania sub numele de scena DOC.

Atat adultii cat şi cei mici pot participa pe parcursul intregii zile la concursuri şi pot testa, asistati de experimentatul Johan, popularele produse pe 2 roti.

Cei mai curajoşi pot intra intr-un concurs de talente, pentru a arata unei lumi intregi ca şi in Romania exista amatori de sport extrem.

Din toamna asta Romania este un nou punct pe harta de dezvoltare a unui nou sport extrem. Trotinetele vor prinde viata şi nu vor mai fi doar jucariile pe care le ştiam cu totii.  Acum au tot ce e nevoie pentru a depaşi in popularitate skateboard-urile şi bicicletele BMX.


In America, Razor a revolutionat cultura datului cu trotineta, transformandu-l intr-un sport extrem de popular,  iar in tarile Europei de Vest a inceput sa devina din ce in ce mai iubit şi cautat de catre tineri.

Biciclop introduce acum şi in Romania acest curent, aducand pe piata celebrele trotinete americane atat pentru pasionatii romani de sporturi urbane extreme, cat şi pentru cei interesati de metode alternative de transport in oras.

Produsele Razor se gasesc din toamna aceasta in magazine din intreaga tara şi se adreseaza varstelor cuprinse intre 5 şi 99 de ani.


Compania Razor este cea mai indragita marca de trotinete in America, cu peste 12 ani de experienta in crearea şi fabricarea de bunuri pe roti şi nu numai. De-a lungul timpului s-a bucurat de un imens succes pe pietele americane şi  vest europene precum şi in Asia şi Africa.


Biciclop promoveaza mersul pe doua roti ca parte din atitudinea urbana, sustinand bicicleta şi trotineta ca accesorii permanente, nu doar recreationale, intr-un oraş care sa redevina al oamenilor. Magazinul Biciclop se afla in Bucureşti pe strada Povernei nr. 25 şi online la www.ciclop.eu.


Mai multe detalii si noutati despre eveniment, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii Evenimente parinti Activitati sport familie Sport

Articole recomandate

Citeste si despre