Transilvania Train, o experienta pentru intreaga familie

/ / Modificat: 2017-07-26
Transilvania Train, o experienta pentru intreaga familie

Transilvania Train a aparut ca un concept unic in Romania, ce isi propune sa educe publicul si sa readuca in atentia acestuia experientele autentice, traditiile si valorile culturale.

Timp de 4 zile, participantii vor porni intr-o aventura cu trenul prin inima Transilvaniei si vor intra in atmosfera traditiilor si experientelor cu specific transilvanean, bucurandu-se de un program flexibil si personalizat. Printre activitatile recreative si educative organizate special pentru participanti se numara vizita unor localitati si obiective turistice renumite, pranzuri campenesti in regiuni cu incarcatura culturala, pana la workshop-uri de tiglarie traditionala – ”mestesugul invelitorilor istorice transilvanene”, arhitectura saseasca, echitatie, degustari de vin sau chiar evenimente exclusiviste si rare, cum ar fi concertul Filarmonicii din Sibiu, organizat in Piaţa Mica din Sibiu sau concertul de orga la Biserica din Sebes.

Desi conceput ca un circuit complet cu un program sustinut, Transilvania Train poate fi vazuta si ca o mini-vacanta in familie. Acest lucru este validat si de cererea mare venita din randul clientilor cu copii de toate varstele, constienti de faptul ca inclusiv placerea de a calatori se invata de la varste fragede . Astfel, daca si cel mic din familie este la fel de curios si de aventuros ca parintii, experienta educativa in trei vine si cu beneficii: Transilvania Train ofera un bilet gratuit pentru copii sub 10 ani, alaturi de doi adulti, iar copii cu varstele cuprinse intre 10 si 14 ani beneficiaza de un discount de 50% la pachet, alaturi de doi adulti.

Transilvania-Train-for-kids

Orice familie se va putea imbarca intr-o aventura condimentata cu activitati culturale si gastronomice, iar micutul va putea participa la activitati potrivite varstei lui. Cum programul este flexibil si se poate personaliza, adultii isi pot alege exact workshop-urile care ii intereseaza, fiind siguri ca simultan exista alternative interesante si educative pe placul celui mic. Si, chiar daca exista activitati separate, este cert ca familiile vor vizita cetatile simbol ale Transilvaniei si vor petrece o vacanta de vis impreuna, care va stimuli curiozitatea si va deschide orizonturile celui mic.

Aventura Transilvania Train are loc in perioada 31 august- 3 septembrie 2017 si consta intr-o experienta unica in Romania, de-a lungul careia vor fi explorate zone idilice ale Ardealului si obiceiuri si traditii sasesti.

Aventura incepe pe www.transilvania-train.com/program.

Gratuitatea este valabila pentru fiecare minor cu varsta sub 10 ani, cazat alaturi de parinti, 2 adulti, in camera dubla twin sau matrimoniala.

Promotia de 50% este valabila pentru fiecare minor cu varsta cuprinsa intre 10 si 14 ani, cazat alaturi de parinti, 2 adulti, in camera dubla twin sau matrimoniala.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente 2017 Activitati pentru copii Activitati aer liber copii Activitati in familie

Articole recomandate

Citeste si despre