Teatrul Excelsior a descoperit Taramul vrajit!

/ / Modificat: 2012-02-23
Teatrul Excelsior  a descoperit Taramul vrajit!

Noul An 2012 incepe in forta la Teatrul Excelsior, cu premiera pe tara "Taramul vrajit". Impreuna cu trupa Teatrului  veti descoperi unde se afla "Taramul vrajit", imaginat de tanara autoare Carmen Dominte si pus in scena de  regizorul Mihai Lungeanu.

Spectacolul este o poveste plina de poezie si fantezie, care ne va incanta si ne va aduce aminte tuturor de tinutul fermecat al copilariei.


Premiera este programata pentru luni, 23 ianuarie, de la ora 19.00.


Distributia: Temak – Robert Radoveneanu, Kamir – Ion Bechet, Brik – Cristian Nicolaie, Mo – Annemary Ziegler, Azia – Mihaela Coveseanu, Afeia – Cosmina Dobrota.
Regia: Mihai Lungeanu;
Scenografia si costumele: Luana Dragoescu;
Coregrafia: Malina Andrei;
Ilustratia muzicala: Patricia Prundea;
Spectacol pentru copii; durata spectacolului: 80 min.

Spectacolul ne aminteste ca in copilaria fiecaruia dintre noi a existat un taram vrajit.  E locul magic unde visele prind aripi si unde orice dorinta poate fi indeplinita. Ei bine, "Taramul vrajit" s-a mutat, incepand din Noul An, la Teatrul Excelsior: o poveste frumoasa, scrisa cu sensibilitate si emotie de Carmen Dominte.

Personajele sunt pline de fantezie si umor. Dar cine sunt ”nazdravanii” aventurieri? Kamir, printul fricos, Temak, regele bland si cam uituc, Brik, vrajitorul debutant, Mo, papusa chinezeasca, Azia, regina de ceara si Afeia, stapana fricii. O istorie plina de peripetii si neprevazut, care ne demonstreaza ca orice frica, orice spaima poate fi invinsa cu ajutorul iubirii.  Fie ca suntem mici sau mari, teama de necunoscut ne poate paraliza. Ei bine, se pare ca solutia de a da uitarii pentru totdeauna fricile de tot felul este descoperirea ”taramului vrajit” din noi.


Premiera Teatrului Excelsior va invita sa pasiti in tinutul fermecat al Ikarionului, alaturi de minunatii actori Annemary Ziegler, Mihaela Coveseanu, Cosmina Dobrota,  Robert Radoveneanu, Cristian Nicolaie si Ion Bechet.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Spectacole copii Eveniment cultural Evenimente copii Teatru copii

Articole recomandate

Citeste si despre