Targul de carte pentru copii miniLibri! Spectacolul cartii pentru copii!

/ / Modificat: 2013-06-03
Targul de carte pentru copii miniLibri! Spectacolul cartii pentru copii!

Targul de carte pentru copii miniLibri! Spectacolul cartii pentru copii!

Copiii care vor veni la miniLibri vor putea face schimb de carti intre ei.

Prima editie de vara a singurului targ de carte destinat exclusiv copiilor, miniLibri, se desfasoara anul acesta pe 8-9 iunie la Muzeul Antipa. Intrarea este libera, iar iubitorii de lectura vor avea ce sa aleaga: cele mai frumoase carti pentru copii la preturi reduse, softuri educationale si e-readere.

In plus, copiii care vor veni la miniLibri vor putea face schimb de carti intre ei. Trebuie doar sa isi aduca de acasa cartile de care s-au plictisit sau care nu mai corespund varstei lor, iar la targ, dupa negocieri chibzuite cu alti copii, se vor capata cu noi povesti, noi legende, noi aventuri.

Din programul targului: jocuri, concursuri amuzante si tombole cu premii, ateliere de imaginatie – activitati de scris, interpretare si ilustrare povesti.

Nici in acest an, la cea de-a saptea editie a targului, nu vor lipsi vedetele, care vor veni sa citeasca sau sa reinventeze povesti cu ajutorul celor mici. Copiii pot spune lucruri trasnite alaturi de Florian Ghimpu ÅŸi pot reinventa poveÅŸti in compania Adrianei Titieni, Cocai Bloos ÅŸi a lui Vlad Radescu. Monica Davidescu ÅŸi Liana Stanciu vor patrunde ÅŸi ele in lumea magica a poveÅŸtilor alaturi de copii.

Targul va fi deschis intre orele 10:00 - 19:00.

Scopul acestui targ este sa starneasca interesul copiilor pentru citit si sa transforme lectura intr-un mijloc de relationare intre parinti si copii.

"Prin MiniLibri ne propunem sa aducem in mod firesc copiii mai aproape de carti. CEDP Step by Step acorda educatiei timpurii, perioada cea mai spectaculoasa de dezvoltare a copilului, o importanta foarte mare. in acest context, miniLibri, primul targ de carte pentru copii organizat in Romania, vrea sa aduca in atentia publicului romanesc importanta lecturii incepand de la varstele cele mai mici. miniLibri ofera atat copiilor, cat ÅŸi adultilor o experienta minunata, un loc unde mirajul poveÅŸtilor va deveni pentru doua zile realitate." spune Carmen Lica, director executiv CEDP Step by Step, organizator miniLibri.


"Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" este onorat pentru oportunitatea de a se implica in acest proiect, mai ales pentru ca, in fiecare an, pe langa proiectele deja traditionale, Muzeul lanseaza si programe noi pentru copiii de toate varstele. Credem ca o zi petrecuta la "Antipa", in expunerea permanenta a Muzeului sau intr-una dintre expozitiile temporare, incheiata cu vizitarea unui targ de carte dedicata copiilor nu poate fi decat o modalitate de a-i incuraja pe cei mici sa foloseasca informatiile legate de lumea inconjuratoare, indiferent care ar fi sursa lor: vizuala, tiparita, auditiva", spune dna dr. Aurora Stanescu,  Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa".

Pentru rezervari la ateliere:

Roxana Avram – PR Manager CEDP, 0744.360.004, roxana.avram@stepbystep.ro
Carmen Tudor – PR Executive Deci Se Poate, 0729.981.917, carmen@decisepoate.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Targuri

Articole recomandate

Citeste si despre