Targ de Toamna la Muzeul National al Taranului Roman

/ / Modificat: 2014-09-26
Targ de Toamna la Muzeul National al Taranului Roman

Piata Taraneasca si Mester(Esti)! organizeaza din 26 pana in 28 septembrie 2014, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din Sos. Kiseleff nr. 3 Targul de Toamna.

Programul este intre orele 10.00 si 18.00, iar intrarea este libera.

Va asteptam cu mic cu mare, la targul de toamna de vineri pana duminica, de dimineta pana seara, cu fel de fel de bunatati pentru toate gusturile: mustarie si gratare, bunataturi la ceaun, palinca, branzeturi, cozonaci domnesti si Cozonac Bujor, placinte, turta dulce si covrigi, dulceturi si zacusti, miere, ceaiuri si plante aromate de gradina, turta dulce si covrigi, poale-n brau si prajituri traditionale, ca intr-o piata taraneasca autentica.

Noutatile acestei editii sunt: legumele bio din Ciofliceni, Ilfov, merele si sucul de mere din Livezile Dobrinoiu jud. Brasov, dulceturile si siropurile presate la rece din fructe de padure din Martanus, jud. Covasna si diversele sortimente de paine: in trei culori, cu slanina si usturoi, cu vin si masline. Li se alatura afumaturile si preparatele din curcan si multe altele. 

Pentru cunoscatori si colectionari, sunt antichitati taranesti si mobilier in curtea interioara, portelanuri, ceasuri, ibrice, sfesnice, tablouri, aparate foto, patefoane, carti...

Mester(Esc)!, pentru domniile voastre, tineri artisti cu demonstratii la fata locului si mesteri populari cu bijuterii, lemn, icoane, impletituri, ii, ceramica, vestimentatie, casete pictate si decoratiuni interioare, metal si sticlarie, lucrusoare crosetate, tesaturi si impletituri si alte mestesugareli. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Targuri

Articole recomandate

Citeste si despre