Sweet Fest de Valentines Day 2014 la Hanul lui Manuc

/ / Modificat: 2014-02-06
Sweet Fest de Valentines Day 2014 la Hanul lui Manuc

Sweet Fest de Valentines Day 2014 la Hanul lui Manuc

Sweet Fest invita indragostitii la o sarbatoare de trei zile cu ciocolata

Festivalul dulciurilor gourmet, Sweet Fest, revine cu o editie speciala de Ziua indragostitilor, in perioada 14 - 16 februarie, la Hanul lui Manuc (Str. Franceza nr. 62-64). Accesul vizitatorilor este gratuit, in toate zilele festivalului: vineri, sambata si duminica, intre orele 10:00 ? - 19:00.

Cu mic, cu mare, indragostitii de toate varstele sunt asteptati la Sweet Fest pentru a sarbatori iubirea. Cele mai deosebite dulciuri au fost pregatite pentru ei, iar cei care vor pasi pragul festivalului vor putea degusta si darui mai departe minunatele praline belgiene, diverse sortimente de ciocolata cu trandafir, foita de aur sau fructul pasiunii, cupcakes, prajituri traditionale, cafea sau ceaiuri dintre cele mai aromate ti afrodisiace, specialitati din trufe ti multe alte cadouri.

Sarbatoarea iubirii e unul dintre momentele in care aratam si mai mult persoanei dragi de langa noi cat de mult o iubim. Vrem sa venim in ajutorul celor care cauta un dar dulce si vor sa aiba intr-un singur loc o varietate cat mai mare de produse. Sweet Fest este, pentru al 3-lea an consecutiv, un festival al dulciurilor de calitate si al diversitatii, a declarat Sebastian Teodoru, organizatorul Sweet Fest.

Ca la fiecare editie, ciocolata ramane produsul vedeta, fiind prezenta in diverse culori, arome seducatoare ti forme spectaculoase. Simpla sau cu alune, fructe ori condimente, ciocolata este principala atractie, ti este in continuare preferata indragostitilor pentru un cadou perfect.

Sweet Fest - editia de Valentines Day debuteaza vineri, 14 februarie orele 10:00 si se incheie duminica, 16 februarie orele 19:00. In tot acest interval, Hanul lui Manuc se va transforma intr-un taram al dragostei si al rasfatarii simturilor cu cele mai dulci arome.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Targuri

Articole recomandate

Citeste si despre