Spatiu expandat, ateliere de arta pentru copii de 6 - 12 ani

/ / Modificat: 2012-08-22
Spatiu expandat, ateliere de arta pentru copii de 6 - 12 ani

In lunile septembrie si octombrie, Asociatia Volum Art realizeaza, in cadrul proiectului Spatiu expandat, ateliere de arta pentru copii de 6 - 12 ani si prezentari ale lucrarilor amplasate destinate publicului larg.

Participarea se face in regim de gratuitate, pe baza de inscriere.

Publicul de toate varstele este invitat se descopere lucrarile de arta care s-au asezat in parc pentru o perioada de aproape doua luni (8 septembrie – 31 octombrie 2011). Realizate de catre artistii Judit Balko, Mihai Balko, Otilia Boeru, Adina Cioran, Marius Leonte, Christian Paraschiv si Mima Sorocean, acestea dezvaluie o noua fata a indragitului parc.

Lucrarile au fost realizate in 2011 pornind de la tema migrare si reasezare. Artistii au abordat diferite aspecte ale acestei teme, in contextul lumii actuale definita de schimbare si miscare.

Program ateliere de arta


Sambata, 17 septembrie si duminica, 18 septembrie, ora 11.00, "Migratia sculpturilor in Parcul Kiseleff" – descoperire a lucrarilor asezate in parc si realizarea unor schite cu acestea.

Sambata, 24 septembrie si duminica, 25 septembrie, ora 11.00, "Nomazii gri" – observare a materialelor din care au fost realizate lucrarile si atelier de construire a unor volume in spatiu pornind de la diverse materiale.

Sambata, 1 octombrie si duminica, 2 octombrie, ora 11.00, "Pielea si corpul" – discutie despre relatia om-natura si atelier de modelaj pornind de la tema corpului uman.

Concomitent, parintii sunt invitati sa participe la prezentari ale lucrarilor din cadrul acestui proiect de arta in spatiu public.

Locatie: Parcul Kiseleff, Soseaua Kiseleff
Punct de intalnire: la intrarea in parc, pe partea cu Muzeul National al Taranului Roman
Nota: In cazul in care vremea va fi nefavorabila, atelierele se vor desfasura intr-o alta locatie
Durata atelierului: aproximativ 2.00 h
Numar maxim de participanti: 15 copii

Inscrieri si detalii:
e-mail: office@globalmindscape.ro,
volumart@gmail.com
telefon: 0724.083.932

Sursa: Spatiu expandat

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre